Nejprodávanější tituly v roce 2019
rock

Noční hlídka
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.
rock

Noční hlídka

224 Kč
Pohádek ze Zapotřebí znovuudělání fortelné
Miroslav Wanek se rozhodl poměrně výrazně přepracovat, a to nejen v aranžích, kde saxofon nahradila trubka a pozoun, ale také ve strukturách, na několika místech v melodiích a tempu, písně z alba Pohádky ze Zapotřebí, které původně vyšlo v roce 1994.
rock

Pohádek ze Zapotřebí znovuudělání fortelné

269 Kč
Straka v hrsti
Zvukově remasterovaná reedice kultovního českého rockového alba! Jubilejní edice 1982 - 2012
rock

Straka v hrsti

267 Kč
Zeroth
Album Zeroth představuje Luno v nezvykle pestrém rejstříku melancholického elektrorocku.
rock

Zeroth

269 Kč
Lovu zdar
Druhé řadové album kapely Nuck Chorris Gang je tu a Gang oznamuje, že dnes je na pultě čerstvá člověčina. Na albu najdete tvrdé bluesové reefy, skákavé refrény se mísí s romantickými melodiemi nejnovějších trendů, své si najdou i příznivci dechovky, latiny a aqua zumby.
rock

Lovu zdar

269 Kč
Z ruky zobať
Na CD Z ruky zobať kapela završuje svůj přerod z čistě bluesové kapely na autentickou písničkářskou formaci, která ve stylu Toma Waitse vypráví příběhy z nekonformního prostředí.
rock

Z ruky zobať

269 Kč
Až přiletí tučňák
Fru Fru je hudební koktejl, který vyzobává z různých žánrů to nejlepší a vkládá je do svého vidění rocku. Nezaměnitelný vokál osobitého zpěváka a skladatele Václava Bartoše poznáte během prvních taktů. Pro kapelu jsou také typické steeldrumy, groove i skvělé texty.
rock

Až přiletí tučňák

269 Kč
Dream
Vynikající soulrockové trio vedené kytaristou a zpěvákem Zdeňkem Bínou připravilo svoje páté řadové album. Kapela rozvíjí svůj styl postavený na vybroušeném muzikantství a instrumentálních schopnostech všech členů.
rock

Dream

269 Kč
52 + 2
Rekapitulační 3CD nabízí celkem 54 autorských písní Petra Skoumala mapující období let 1975–2007. Jak už název napovídá, 2 písně vznikly po tomto období. Petr Skoumal umí svými skladbami oslovit opravdové hudební fajnšmekry.
rock

52 + 2

359 Kč
The River Spring
Na albu najdete přímočaré a melodické skladby, které jsou kompletně autorsky dílem skupiny. Rockový sound se opírá o jistý projev vynikající zpěvačky Hanky Kosnovské podporovaný sehraným triem v klasickém rockovém obsazení kytara, basa, bicí.
rock

The River Spring

224 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 160 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 > >>