Nejprodávanější tituly v roce 2019
rock

Za fúzy ma poťahaj
Slovenská bluesová kapela ZVA 12-28 Band se řadí ke špičce žánru, a to nejen na Slovensku, díky nezaměnitelnému zpěvu a hře na kytaru Noro Červenáka, kterého podporuje vynikající instrumentální trio muzikantů.
rock

Za fúzy ma poťahaj

269 Kč
20 letů / Puding - Live at Archa
Své 20. narozeniny oslavila světoznámá kapela původem z Teplic Už jsme doma nejen velkým koncertem v pražském Divadle Archa, ale také vydáním live CD z tohoto koncertu.
rock

20 letů / Puding - Live at Archa

269 Kč
Dick O´Brass
Našlápnutá, tepající a přitom melodická hudba spojuje prvky pořádného rocku a keltské hudby.
rock

Dick O´Brass

224 Kč
Rock´s Groove
Skupina Kulturní úderka se pohybuje na brněnské scéně na pomezí blues, rocku a funky. Nadaného kytaristu a výrazný pěvecký talent Štěpána Dokoupila doplňuje Michal Kusák na bicí a multiinstrumentalista Mojmír Bob Sabolovič.
rock

Rock´s Groove

224 Kč
XL live
Skupina konečně vyslyšela mnohaleté volání svých fanoušků po záznamu žhavé koncertní atmosféry, která vystoupení –123 minut od vzniku kapely provází. Živé album je na světě, a to hned v rozšířené sestavě s hostujícími muzikanty.
rock

XL live

224 Kč
Silmarillion & Stará vlna
Reedice studiového alba Silmarillion sdružení Jan Hrubý & Kukulín je koncipováno jako vokální na rozdíl od ostatních projektů Jana Hrubého. Deska je tématicky zaměřena na hrdiny Tolkienova románu Silmarillion (Túrin, Beren a Lúthien, trpaslíci).
rock

Silmarillion & Stará vlna

269 Kč
Černý koření
Černý mosty charakterizují vedle obrovské energie a svižného rytmu skladeb i klávesy a la Doors, je tu plnozvučná elektrická kytara vykreslující zkušená sóla, o standardně rozjetých bicích a stylovém, ve sboru sladěném zpěvu ani nemluvě.
rock

Černý koření

89 Kč
Studio 1983 & Live 1988
Dvojalbum jednoho ze slavných souborů Nové vlny.
rock

Studio 1983 & Live 1988

297 Kč
Deguello
Reedice alba Deguello skupiny ZZ Top z roku 1979.
rock

Deguello

710 Kč
Žito
Studiové album Daniela Landy po 6 letech od posledního sólového počinu, kterým byla deska Nigredo. Pak vydal pouze soundtrack k filmu Tacho a live záznamy ze svých vystoupení. Album Žito je vedle mystiky především jakýmsi vlastenecky zabarveným doplňkem dějepisu. Na albu Landovi sekundují vynikající hudebníci, např. Kája Mařík, Tomáš Vartecký, Miloš Meier nebo Jakub Antl.
rock

Žito

341 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 160 položek
<< < 1 .. 14 15 16