Nejprodávanější tituly v roce 2019
hudba

Texty / Lyrics 1961 – 2012
Třísvazkový dvojjazyčný komplet přináší kompletní Dylanovy texty od počátku jeho kariéry do současnosti, tj. od alba Bob Dylan z roku 1961 po poslední autorské album The Tempest z roku 2012, a k tomu ještě texty písní nezařazené na studiová alba.
hudba

Texty / Lyrics 1961 – 2012

1 348 Kč
V náruči dejvický noci
Zpěvák, textař a skladatel Ivan Hlas v rozhovoru s Marcelou Titzlovou připomíná pestré okamžiky svého života, včetně těch, o kterých dosud veřejně nehovořil. Od první kytary, která mu záhadně spadla z nebe, přes báječná Šakalí léta pod psa ...
hudba

V náruči dejvický noci

242 Kč
Karel Gott zůstal svůj 1939 - 2019
Knížka vypráví o cestě Karla Gotta na český pěvecký trůn, o všem tom, co ji provázelo.
hudba

Karel Gott zůstal svůj 1939 - 2019

134 Kč
No Quarter -  Tři životy Jimmyho Page
(2x)

Tato kniha zkoumá život, dobu a hudbu muže z jedné z největších kapel 20. století: Led Zeppelin. Díky novým a exkluzivním rozhovorům vypráví Martin Power příběh dlouhé kariéry Jimmyho Page.

hudba

No Quarter - Tři životy Jimmyho Page

629 Kč
Alternativa I
(1x)
Kniha hudebníka Mikoláše Chadimy ALTERNATIVA se stala jedním z nejvýznamnějších svědectví o českém rocku sedmdesátých let. První svazek plánovaného dvoudílného vydání mapuje autorovy hudební začátky a končí rokem 1981.
hudba

Alternativa I

441 Kč
Píseň z pytlíku na zvratky
(3x)
Umělecká kronika Nickova turné s kapelou Bad Seeds po dvaadvaceti severoamerických městech během léta 2014. Sestává z deníkových záznamů, dávných vzpomínek, intimních úvah, fantaskních představ, písňových textů a básní.
hudba
Ukázky

Píseň z pytlíku na zvratky

205 Kč
Život v rytmu swingu
Audiokniha o legendě českého swingu doplněná speciálním hudebním albem originálních nahrávek
hudba

Život v rytmu swingu

248 Kč
Kroniky I.
Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.
hudba
Ukázky

Kroniky I.

268 Kč
Karel Gott
Karel Gott za téměř šedesát let své mimořádné kariéry poznal jak chutná sláva, obdiv, nevšední popularita a všeobecné uznání.
hudba

Karel Gott

269 Kč
Bowie: Ilustrovaný životopis
David Bowie byl více než zpěvák, více než umělec. Jeho vliv na moderní popkulturu je nesmazatelný. Poznejte muže mnoha tváří, kontroverzní ikonu hudebního světa i jeho alter ego Ziggyho Stardusta.
hudba

Bowie: Ilustrovaný životopis

359 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 214 položek
1 2 3 .. 22 > >>