Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2019
světová

Píseň krve
(4x)
Příběh Vélina Al Sorny, od dětství zasvěceného Šestému řádu a cvičeného k zabíjení ve službách Víry, je výpravnou epickou fantasy, v niž nechybí drsné prostředí, prastará magie, nelítostné intriky ani krvavá akce.
světová

Píseň krve

350 Kč
Jistě, pane premiére 2.
Pokračování dnes již klasického britského komediálního seriálu „Jistě, pane ministře“, která vás nenechá na pochybách, že břitký britský humor je nezničitelný a jeho dokonalé pointy vám zacloumají bránicí kdykoli a kdekoli.
světová

Jistě, pane premiére 2.

359 Kč
Střet králů
(1x)
Čas zešílel. Deset let dlouhé léto pokoje a hojnosti se blíží ke konci, a jako zuřivá bestie se neodvratně blíží krutá, mrazivá zima.
světová

Střet králů

449 Kč
Ach jo
Sbírka lehce filozofických povídek plná úvah, postřehů o životě a každodenních myšlenek nás přinutí zamyslet se nad maličkostmi. Posadit se a říct si, jaký byl náš den.
světová

Ach jo

269 Kč
Pavučina lží
Hlavní hrdinka Rachel Sextonová, dcera volebního soupeře amerického prezidenta, odlétá do Arktidy, kde NASA objevila ve starém meteoritu pravděpodobný důkaz mimozemského života.
světová

Pavučina lží

339 Kč
Ztracený symbol
(4x)
Strhující příběh se symbologem Robertem Langdonem. Tentokrát se celý příběh odehrává v USA, a to konkrétně v jeho hlavním městě Washingtonu D. C.
světová

Ztracený symbol

359 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda
(3x)
Závěrečný díl trilogie Milénium bezprostředně navazuje na díl druhý… Mikael Blomkvist najde na Zalaščenkově statku postřelenou Lisbeth Salanderovou spolu s těžce zraněným Alexandrem Zalaščenkem… Lisbeth plánuje pomstu.
světová
Ukázky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

280 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 267 položek
<< < 1 .. 25 26 27