Nejprodávanější tituly v roce 2019
dům a zahrada

Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů - 20%
Kniha navazuje na předchozí úspěšnou knihu "Stavba rodinného domu krok za krokem". Přehledně a čtivou formou popisuje požadavky na návrh, stavbu i bydlení v energeticky úsporném domě.
dům a zahrada
Ukázky

Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů

382 Kč
306 Kč
Zahradnické rady naší babičky - 11%
Publikace je míněna jako dekorační závěs s obrázkem a textem pro každý týden v roce. Používá se stále dokola, neobsahuje kalendárium, ale mění se pouze podle měsíců v roce.
dům a zahrada

Zahradnické rady naší babičky

134 Kč
119 Kč
Malometrážní byty - 20%
Zařídit malý byt účelně, prakticky a zároveň pohodlně je velkou výzvou. Skladba obyvatel takového bytu bývá velmi pestrá. Návod jak vyhovět těmto rozmanitým věkovým skupinám si dala za úkol bytová architekta s dlouholetou praxí.
dům a zahrada
Ukázky

Malometrážní byty

127 Kč
102 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
dům a zahrada
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Orchideje v bytě a rodinném domě - 20%
V současné době je patrný vzestup zájmu méně známé a těžko dostupné exotické druhy rostlin. Mezi ně patří i atraktivní tropické orchideje. Úspěšnost jejich pěstování však do značné míry závisí na znalostech jejich optimálních životních podmínek.
dům a zahrada
Ukázky

Orchideje v bytě a rodinném domě

135 Kč
108 Kč
Pěstujeme hrušně a kdouloně - 20%
Kniha tematicky zaměřená pouze na problematiku hrušní a kdouloní vychází u nás poprvé od roku 1967. Tato jedinečná publikace seznamuje čtenáře s druhy a odrůdami nejen klasických evropských hrušní a kdouloní, ale i asijských, tzv. nashi.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstujeme hrušně a kdouloně

118 Kč
94 Kč
Velkoplošné sálavé vytápění - 20%
Publikace je určena nejen odborníkům z řad projektantů a prováděcím firmám či stavbyvedoucím, ale i studentům zabývajícími se oblast technických zařízení budov, techniky prostředí staveb a inteligentních budov.
dům a zahrada
Ukázky

Velkoplošné sálavé vytápění

169 Kč
135 Kč
Výchova malých psů - 11%
Světem na malých tlapkách. Psi malých plemen jsou ideální kamarádi - cítí se dobře v městském bytě, jsou bezproblémovými průvodci na cestách a potřebují méně pohybu než ti velcí. Ale i oni jsou opravdoví psi.
dům a zahrada

Výchova malých psů

179 Kč
159 Kč
Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům - 20%
Nová publikace z edice Česká zahrada je průřezem nejznámějších škůdců a nejčastějších onemocnění u nás pěstovaných rostlin. Poslouží především zahrádkářům, drobným pěstitelům a může být i dobrou učební pomůckou pro studenty zahradnických škol a učilišť.
dům a zahrada
Ukázky

Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům

118 Kč
94 Kč
Ploché střechy - 20%
Ploché střechy byly dlouho v podvědomí laické i odborné veřejnosti vnímány jako střechy problémové. Dnes jsou spolehlivé nejen proto, že jsou na jejich provedení nabízeny kvalitní výrobky, ale i proto, že projektanti mají stále více informací.
dům a zahrada
Ukázky

Ploché střechy

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 331 - 340 z 360 položek
<< < 1 .. 32 33 34 35 36 > >>