Nejprodávanější tituly v roce 2019
dům a zahrada

Rychlení cibulovin, hlíznatých květin a dřevin - 20%
Kvetoucí rostliny lákají svou krásou každého a může-li si je sám napěstovat a přivést k rozkvětu, je jeho radost i zážitek ještě silnější. A přitom je to tak jednoduché!
dům a zahrada
Ukázky

Rychlení cibulovin, hlíznatých květin a dřevin

127 Kč
102 Kč
Veterinární imunologie - 20%
Monografie vychází z úspěšné publikace, vydané naším nakladatelstvím v roce 2000. Autoři text v souladu s vývojem nových poznatků rozšířili a aktualizovali. Původní koncepce však zůstala zachována.
dům a zahrada
Ukázky

Veterinární imunologie

543 Kč
434 Kč
Odvlhčování staveb - 20%
Kniha určená pro projektanty, architekty, stavební techniky i studenty středních a vysokých škol navazuje na úspěšnou první publikaci a je doplněna a aktualizována o nové informace.
dům a zahrada
Ukázky

Odvlhčování staveb

339 Kč
271 Kč
Palmy - 20%
Kniha Palmy je jedinečná původní česká publikace, která si dává za cíl představit palmy jako zajímavou skupinu rostlin vhodnou pro bytovou kulturu nebo venkovní letnění až téměř celoroční pěstování.
dům a zahrada
Ukázky

Palmy

135 Kč
108 Kč
Pasivní rodinný dům - 20%
Kniha je určena široké veřejnosti a pro investory rodinných domů jako základní publikace pro orientování se v problematice pasivních domů. Je zaměřena přímo na pasivní domy. Stručnou a jasnou formou informuje proč stavět v pasivním standardu a jaká hledis
dům a zahrada
Ukázky

Pasivní rodinný dům

127 Kč
102 Kč
Pokojové rostliny - 11%
Snad každý z nás má doma květiny. Zelené rostliny se staly součástí našeho života. V knize čtenář nejen najde rostlinu, kterou má na stolku nebo za oknem, ale také jej provede jejím původem a v neposlední řadě mu ukáže, jak rostliny pěstovat.
dům a zahrada

Pokojové rostliny

359 Kč
319 Kč
Květiny - 11%
Pěknou okrasnou zahradu vytvářejí především hezké květiny a jejich vhodné estetické uspořádání. V publikaci známého odborníka Radoslava šrota najdeme nejvhodnější druhy květin zdobící zahrady v jednotlivých ročních obdobích.
dům a zahrada

Květiny

224 Kč
199 Kč
Skalničky v moderní zahradě - 20%
Publikace je věnována zejména začínajícím milovníkům skalniček, kterým by měla usnadnit orientaci v širokém sortimentu. Nicméně i zkušení pěstitelé zde mohou nalézt nové inspirace a třeba se i seznámit s druhy, se kterými ještě zkušenosti nemají.
dům a zahrada
Ukázky

Skalničky v moderní zahradě

271 Kč
217 Kč
Udírny - 11%
Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích.
dům a zahrada

Udírny

197 Kč
175 Kč
Včelařské byliny - 20%
O medu se tvrdí, že má léčivé účinky, v této knize se dozvíte, které účinné látky se do medu z bylin dostávají a jaké mají jednotlivé medy vlastnosti.
dům a zahrada
Ukázky

Včelařské byliny

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 341 - 350 z 360 položek
<< < 1 .. 33 34 35 36 > >>