Nejprodávanější tituly v roce 2019
regionální literatura

Praga mystica - Město Velké Bohyně - 11%
Tato kniha odhaluje skrytý charakter města, které bylo v pravěku posvátným územím Velké Bohyně. Přibližuje roli kamenného knížecího stolce na vrchu Pražského hradu, popisuje záhadný pahorek Žiži či magický kamenný kruh kolem Prahy a další zajímavosti.
regionální literatura

Praga mystica - Město Velké Bohyně

270 Kč
240 Kč
Praha 13 - 11%
Kniha Praha 13 – Město uprostřed zeleně nabízí čtenáři pohled na Prahu 13 očima historiků, jež krátce a čtivě přibližují dobu od pravěku až po 18. století, očima architekta, který je autorem a jedním z tvůrců Jihozápadního Města, přírodovědců, jež znají a fotografují to, co lidem v dnešní uspěchané době často uniká a především očima těch, kteří tu žijí a znají zdejší současné společenské dění.
regionální literatura

Praha 13

227 Kč
202 Kč
Scénologie Ostravy - 11%
Svébytná scéničnost a zvláštní, neopakovatelná atmosféra místa plného protikladů inspirovala spoluautora úspěšného cyklu Šumná města ke knize o architektuře a o lidech, kteří vytvářeli či vytvářejí podobu i specifického "genia loci" Ostravy.
regionální literatura

Scénologie Ostravy

216 Kč
192 Kč
Smetiště vzpomínek - 11%
Smetiště vzpomínek je prózou o české společnosti na severu Čech v období normalizace a o její zásadní proměně v letech devadesátých.
regionální literatura

Smetiště vzpomínek

89 Kč
79 Kč
Staré jihočeské chalupy - 11%
(2x)
Kniha pojednává o starých lidových stavbách, jak je známe z českých vesnic. Jedná se o nové, rozšířené a dalšími kresbami obohacené vydání.
regionální literatura

Staré jihočeské chalupy

178 Kč
158 Kč
Ausflüge - 11%
Výlety za zajímavostmi Českokrumlovska. Kniha na více než 200 stranách popisuje 85 pozoruhodných míst regionu včetně zaniklých lokalit v šumavském pohraničí či ve vojenském prostoru Boletice.
regionální literatura

Ausflüge

162 Kč
144 Kč
That Jazz of Praha - 11%
Kultura se v Praze píše s velkým počátečním písmenem. A existují velké kulturní události a existují i malé, ale milé. Moderní jazzová hudba patří v tomto ohledu zpravidla k puťkám. Právě v Praze se však daří fascinující a velkolepé jazzové scéně.
regionální literatura

That Jazz of Praha

297 Kč
264 Kč
Pověsti o zvonech, zvonařích, zvonicích a zvoničkách - 20%
(1x)
Jak vznikl první zvon na světě? Jakými kouzly jsou opředeny svatovítské zvony? Proč zpívají Loretánské zvonky své tesklivé písně? Kolik zvonů je zavěšeno na Černé věži v Českých Budějovicích?
regionální literatura
Ukázky

Pověsti o zvonech, zvonařích, zvonicích a zvoničkách

99 Kč
79 Kč
Praha - Kniha návštěv - 11%
V úvodu kniha popisuje zvláštní a silný vztah knížete Karla J. Schwarzenberga k Praze - jednomu z nejhezčích měst Evropy. Pokračuje detailním obrazovým doprovodem touto okouzlující evropskou metropolí.
regionální literatura

Praha - Kniha návštěv

359 Kč
319 Kč
Premonstrátský klášter Panny Marie s kostelem sv. Petra a Pavla v Nové Říši - 11%
Publikace představuje jednu z nejzajímavějších barokních sakrálních staveb na Moravě.
regionální literatura
Ukázky

Premonstrátský klášter Panny Marie s kostelem sv. Petra a Pavla v Nové Říši

54 Kč
48 Kč
Zobrazuji 361 - 370 z 373 položek
<< < 1 .. 35 36 37 38 > >>