Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
hudba

Depeche Mode
Jak už název knihy napovídá, jde o monumentál-ní práci přibližující pomocí více než 300 fotografií a zasvěceného komentáře kariéru skupiny Depeche Mode.
hudba
Ukázky

Depeche Mode

499 Kč
Dark angels
Když jsme v roce 2004 zakládali Dark Angels, měli jsme nejspíš ambice hrát nejdál 10 kilometrů od Domažlic. Kapela, to byla především jedna velká párty, ze které se ale postupně vyklubalo něco víc.
hudba
Ukázky

Dark angels

139 Kč
Pavel Callta: Moje momenty

Autentický deník mladého autora a interpreta o tom, jak je důležité zase vstát a jít dál Pavel Callta si psal deník už od čtrnácti let. A přesně od té doby šel systematicky za svým snem – stát se zpěvákem. Postupně vás seznámí s nejrůznějšími životními křižovatkami, na které se během své cesty dostal.

hudba
Ukázky

Pavel Callta: Moje momenty

209 Kč
Unknown Pleasures -  Pohled do nitra Joy Division
(1x)
Jak vznikla skupina Warsaw Pakt a proč se přejmenovala na Joy Division, jaké byly další koncerty a co zapříčinilo smrt Iana Curtise.
hudba
Ukázky

Unknown Pleasures - Pohled do nitra Joy Division

339 Kč
Vítězslava Kaprálová, 3.rozšířené vydání
Vítězslava Kaprálová (24.1.1915 – 16.6.1940) je výjimečná skladatelská osobnost české hudby první poloviny 20. století, doby tvůrčích hledání v technice hudebního vyjadřování a ve vytváření základů nové hudby.
hudba
Ukázky

Vítězslava Kaprálová, 3.rozšířené vydání

139 Kč
Thin Lizzy Story
Biografie, mapující vzestupy a pády jedné z nejvýraznějších a nejoriginálnějších skupin v dějinách populární hudby, kapely, k jejímuž odkazu se hlásí taková slavná jména světového hard rocku a heavy metalu, jako například Judas Priest, Iron Maiden.
hudba
Ukázky

Thin Lizzy Story

149 Kč
Pražské hudební světy
Pražské hudební světy jsou první knihou, která se věnuje hudbě v Praze z jiné než hudebně historické perspektivy: K hudebním událostem dnešní Prahy přistupuje z pozice etnomuzikologie, někdy nazývané také hudební antropologie.
hudba
Ukázky

Pražské hudební světy

240 Kč
Slade Story

Počátkem 70. let viděla britská veřejnost ve čtveřici mládenců z průmyslového Wolverhamptonu nástupce nedávno rozpadlých Beatles. Byli čtyři jako oni, hráli na stejné nástroje jako oni, vzbuzovali davové šílenství jako oni.

hudba
Ukázky

Slade Story

149 Kč
Dylan
100 nejlepších songů, které Bob Dylan za svou kariéru napsal, je doprovázeno dobovými fotografiemi, kompletními texty jak v originálu, tak v českém překladu, a notovým záznamem s akordy pro kytaru. Nechybí ani informace, kdy a jak která píseň vznikla.
hudba
Ukázky

Dylan

429 Kč
Tinnitus

Tinnitus je odborné označení pro šelest v uších, které může v různých intervalech zesilovat či zeslabovat. Pod tímto spíše medicínským názvem se skrývá autobiografická kniha hudebního vědce, mimořádně erudovaného znalce díla Bohuslava Martinů.

hudba
Ukázky

Tinnitus

270 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>