Nejprodávanější hudba v roce 2019

The Afterlove
V pořadí páté album.

The Afterlove

386 Kč
The Beast Of Vojtaano

Hudebníkův albový debut je především plný humoru, nadsázky a recese. Vojtaano na desce nabízí dvě různé hudební tváře, které spojuje jeho veselá hra se slovy a nezaměnitelný gangsta rapový projev.

The Beast Of Vojtaano

296 Kč
The Book Of Souls: Last Chapter
Živá nahrávka ze světového turné The Book Of Souls 2016-2017. Jedná se o záznam sestříhaný zkoncertů v Japonsku, Brazílii, Argentině, Austrálii, Polsku, Kanadě, Irsku, Itálii nebo Salvadoru a zlegendárních festivalů v Donningtonu a Wackenu.

The Book Of Souls: Last Chapter

386 Kč
The Doors (50th Anniversary Deluxe Edition)
V lednu 2017 oslavil debut legendárních The Doors padesát let od původního vydání. Kulaté výročí si příznivci kapely připomněli prostřednictvím impozantní reedice obsahující původní nahrávku zremasterovanou jak ve stereo, tak mono mixu.

The Doors (50th Anniversary Deluxe Edition)

386 Kč
Třínohý pes
Třínohý pes je deset nových písniček Mňágy nahraných v pražském studiu Sono v produkci Milana Cimfeho. Podle prvních nadšených ohlasů se zdá, že kapele se podařilo s novým bubeníkem Marcelem Gabrielem nalézt čerstvý zvuk.

Třínohý pes

476 Kč
Týnom tánom
Album Týnom tánom tvoří parafráze českých, moravských a slovenských lidových písní v úpravách pro desetičlenný orchestr, vedený Karlem Velebným a Jaromírem Hniličkou.

Týnom tánom

224 Kč
Ultra! Ultra!
Třetí sólová deska VLADIMIRa 518.

Ultra! Ultra!

296 Kč
Uniori
Něco, co znáte, aniž byste slyšeli. Zabalená zkušenost lidstva. Nová, povědomá, brněnská kapela složena takžka jako All Stars Band muzikantů jinak Sledě živé sledě, Mucha, Midi lidi, Budoár staré dámy.

Uniori

224 Kč
Universum
Zpěvák a skladatel Ondřej Gregor Brzobohatý po třech letech od vydání svého debutu Identity, který provázelo úspěšné turné a za jehož prodej obdržel nejdříve zlatou a následně i platinovou desku, vydává nové autorské album Universum.

Universum

128 Kč
V rozpitých barvách
Na autorském albu Jaroslava Hutky najde posluchač dvanáct písní – obrazů zachycujících zpěvákův pohled na svět v několika posledních letech.

V rozpitých barvách

261 Kč
Zobrazuji 421 - 430 z 568 položek
<< < 1 .. 41 42 43 44 45 .. 57 > >>