Nejprodávanější tituly v roce 2019
hudba

Let Love In
Let Love In je osmé studiové album rockové skupiny Nick Cave and the Bad Seeds, vydané v dubnu 1994 prostřednictvím vydavatelství Mute Records. Jeho nahrávání probíhalo od září do října předcházejícího roku a producentem byl Tony Cohen.
hudba

Let Love In

647 Kč
Muna
Album Muna (islandsky rozvzpomínat) přináší jedenáct autorských písní v bohatším aranžmá a širším nástrojovém obsazení než u debutového alba Anar. Dokládá nejen autorský potenciál Markéty Irglové, ale také její schopnost tvůrčího vývoje.
hudba

Muna

359 Kč
Winna
Duu Tara Fuki se podařilo albem Winna připravit nevšední hudební zážitek. Winna je tichá a sametová jako noc a mocná a dravá jako jarní tok. Dvě ženy, dvě violoncella, dva hlasy. Výjimečně krásná hudba, silná a průzračná.
hudba

Winna

269 Kč
Yallah!
(1x)
Nová nahrávka kapely BraAgas nese název, který charakterizuje celé album. Kapela se hlásí k sefardským písním, kterých je na albu většina, ale nejen k nim – posluchač procestuje celé Středomoří – od Španělska po Turecko přes Balkán.
hudba

Yallah!

269 Kč
2013 REMIXED (2CD)
Dvacet skladeb nabízí nečekaný pohled na ženskou vokální skupinu a jejich skladby. Různorodé verze od ambientních poloh přes dub či breakbeat až po verze, které ctí originál anebo ukazují Yellow Sisters v slušivém elektronickém převleku.
hudba

2013 REMIXED (2CD)

269 Kč
Domilováno
(1x)
Studiové album Vladimíra Merty Domilováno obsahuje jedenáct nových nebo méně známých písní o lásce a válce.
hudba

Domilováno

261 Kč
Eldorado
Jestliže předchozí syčácké album Krása (2010) přinášelo rockové písně pouze okořeněné Vášovým charakteristickým přednesem, na novince s názvem Eldorado ustupuje rockový prvek a jakákoli písňová pravidelnost a předvídatelnost do pozadí.
hudba

Eldorado

269 Kč
Freak Show
Václav Bartoš je vynikající a osobitý zpěvák a jeho kapele Fru Fru to skvěle šlape. Potvrzuje to na albu Freak Show, které je nejpřístupnějším albem této rockové čtveřice.
hudba

Freak Show

269 Kč
Jsme starý jako děti
Třetí autorské album Oskara Petra Jsme starý jako děti vzniklo jako pokus zachytit současný Petrův repertoár, průřez jeho tvorbou ve formě akustického provedení skladeb dávných, minulých i současných.
hudba

Jsme starý jako děti

261 Kč
Kořeny
Na nové studiové album Jiřího Smrže si museli posluchači počkat dlouhých osm let od doby, kdy vyšla Poslední láska, která získala v roce 2005 i Anděla v kategorii Folk & Country.
hudba

Kořeny

261 Kč
Zobrazuji 461 - 470 z 547 položek
<< < 1 .. 45 46 47 48 49 .. 55 > >>