Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2019

Rudý Zeman
Rudý Zeman je opět příběhem novinářského pátrání, které jde do hloubky zásadních politických etap Miloše Zemana a jeho vztahů.

Rudý Zeman

314 Kč
Tichý jazyk
(1x)
Královský písař Jiří Adam z Dobronína se vydává na vídeňský císařský dvůr. Jeho úkolem je vypátrat špeha v nejvyšších kruzích české šlechty.

Tichý jazyk

269 Kč
Zapomenutá vražda
Gwenda Reedová díky záhadným útržkům vzpomínek pomalu nabývá děsivé jistoty, že v domě, který si s manželem koupila, už kdysi byla a stala se v něm svědkyní vraždy. Podaří se jí za pomocí slečny Marplové odhalit tajemství dávného zločinu?

Zapomenutá vražda

269 Kč
Dobrodružství pavouka Čendy
(1x)
Pavouk Čenda a jeho kamarádka dřevěná kukačka spolu žijí ve starém opuštěném domě. Zaběhnutý řád však jednoho dne naruší zloděj a pak i lopaty buldozérů, které začnou dům bourat. Všechno zlé ale bývá pro něco dobré.

Dobrodružství pavouka Čendy

179 Kč
Osmanský tábor
Historický román zavádí čtenáře na cestu do Uher v polovině 16. století na území ovládané Osmany. Královna Anna vysílá písaře Jiřího Adama z Dobrodína na nebezpečnou a diskrétní misi.

Osmanský tábor

269 Kč
Raději zešílet v divočině
(10x)
Rozhovory s šumavskými samotáři v podání osmi předních hereckých osobností přináší pohled do tajuplného světa, o jehož existenci nic nevíme.

Raději zešílet v divočině

314 Kč
Taťuldo, zhasni!
Novinkové album z dílny Divadla Spejbla a Hurvínka pokračuje v linii zábavných i trochu poučných příběhů věcí kolem nás. Po vesele napínavé historii vysavače a žvýkačky je na řadě žárovka. Kdo ji vymyslel, jaké kolem toho byly zápletky, ...

Taťuldo, zhasni!

267 Kč
Zlo pod sluncem
Tichý ostrůvek na pobřeží Lamanšského průlivu láká každým rokem vyznavače letní dovolené. Společnost se tu tentokrát sešla pestrá, a tak o témata není nouze. Pozornost budí zejména přítomnost elegantního a trochu podivínského muže – Hercula Poirota.

Zlo pod sluncem

305 Kč
Stráže! Stráže!
(2x)
8. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.

Stráže! Stráže!

323 Kč
Mary Poppinsová
Velké dobrodružství začíná! Uvítejte na první pohled důstojnou chůvu, se kterou ale není radno žertovat. Mary Poppinsová je však i plná fantazie a navíc umí čarovat.

Mary Poppinsová

242 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 814 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 82 > >>