Nejprodávanější tituly v roce 2019
povídky

Hovno hoří - 20%
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
povídky
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
103 Kč
Dobrého člověka těžko najdeš - 6%
(3x)
Autorka se ve své první povídkové sbírce představila jako výrazný jižanský hlas. Sbírka obsahuje její nejznámější povídku "Dobrého člověka těžko najdeš", v níž sériový vrah narazí na středostavovskou rodinu na cestách. Sbírka vychází česky poprvé.
povídky

Dobrého člověka těžko najdeš

253 Kč
238 Kč
Od A do Z II. - 11%
Sebrané Dahlovy spisy, které soustavně vydáváme od svého založení.
povídky

Od A do Z II.

224 Kč
199 Kč
Oděské povídky. Historie mého holubníku - 6%
V Oděských povídkách Babel líčí život židovského "drobného lidu" na počátku 20. století, především zlodějů, lupičů, ale také řemeslníků a drobných obchodníků. Víc než kde jinde vystupuje v těchto povídkách do popředí Babelův smysl pro černý humor.
povídky

Oděské povídky. Historie mého holubníku

229 Kč
215 Kč
Vynálezci zázraků - 11%
Anglický spisovatel Herbert George Wells proslul zejména svými sci-fi romány Válka světů nebo Stroj času, neméně bohatá je ovšem i jeho povídková tvorba.
povídky

Vynálezci zázraků

359 Kč
319 Kč
Povídky - 11%
(1x)
Česká knižnice přináší kratší prózy ze všech období Čepovy tvorby, od knižního debutu Dvojí domov z poloviny dvacátých let až po exilové Cikány. Výběr a komentář Tomáš Kubíček, příprava textu Marie Havránková.
povídky

Povídky

296 Kč
263 Kč
Démanty noci - 11%
(1x)
Uchvacující hrdinství mladých lidí tváří v tvář kruté realitě. Soubor povídek, které autor napsal na základě svých válečných prožitků.
povídky

Démanty noci

206 Kč
183 Kč
Noční let - 20%
(1x)
Povídky obsažené v tomto výboru jsou první ukázkou tvorby současného brazilského spisovatele Sérgia Sant’Anny vycházející v českém jazyce. Žánrově, tematicky i formálně odlišné příběhy spojuje přízračné tajemno mistrně protkané sarkastickými záblesky.
povídky

Noční let

179 Kč
143 Kč
Snové písně 1. - 41%
V objemné průřezové sbírce Snové písně nabízí George R. R. Martin čtenářům souhrn svých kratších prací, jenž ve dvou svazcích odkrývá autorovu vzrušující cestu od mladého spisovatele až po cenami zahrnovaného mistra.
povídky

Snové písně 1.

318 Kč
189 Kč
Povídky ke kávě IV. - 11%
Hana Hrabáková v předchozích třech letech úspěšně publikovala již tři díly cyklu „Povídky ke kávě“ a letos přichází s další částí této povídkové série. Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“.
povídky

Povídky ke kávě IV.

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 503 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 51 > >>