Nejprodávanější audioknihy v roce 2019

Terror
(1x)
Arktická výprava se mění v zoufalý boj o přežití… tajemný a nelítostný netvor nemá slitování.

Terror

692 Kč
Irčan
(1x)
Lahůdka pro všechny milovníky mafiánských příběhů přináší netradiční non-fiction detektivku a současně barvité vylíčení nechvalně proslulé éry amerických odborů, které se v poválečném období staly prodlouženou rukou organizovaného zločinu.

Irčan

359 Kč
Skleněný pokoj
(11x)
Příběh inspirovaný osudem brněnské vily Tugendhat zrcadlí v životech majitelů domu tragédii českého národa ve 20. století. Večírkům prvorepublikové smetánky v architektonickém skvostu záhy učiní přítrž nacisté a poté komunisté.

Skleněný pokoj

350 Kč
Správná pětka na ostrově pokladů
(2x)
Správná pětka, to jsou ve skutečnosti čtyři a pes! Julián, Dick, George, Anna a pes Tim.Taky byste si přáli mít vlastní ostrov, který by byl jen a jen váš? A zažít takové dobrodružství jako Správná pětka?

Správná pětka na ostrově pokladů

251 Kč
Život v rytmu swingu
Audiokniha o legendě českého swingu doplněná speciálním hudebním albem originálních nahrávek

Život v rytmu swingu

248 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea
(5x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.

Příšerné příběhy strýce Montaguea

269 Kč
Selfies
(3x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?

Selfies

332 Kč
Škola Malého stromu
(4x)
Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka a přírody.

Škola Malého stromu

269 Kč
Egypťan Sinuhet
(5x)
Nejúspěšnější román moderního finského klasika věrně zachycuje poměry v Egyptě za vlády 18. dynastie ve 14. století př. n. l.

Egypťan Sinuhet

701 Kč
Mrtvý posel
Královský písař Jiří Adam z Dobronína nalezne u dveří svého domu těžce zraněného muže. Umírající stihne ještě povědět, že se chystá jakési spiknutí, jenže zemře dřív, než stačí povědět víc.

Mrtvý posel

269 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>