Nejprodávanější Kniha v roce 2019
zdraví a životní styl

Játra a jejich léčba - 11%
(1x)
Představte si, že byste se mohli zaměřit na jeden jediný aspekt vašeho zdraví a tím byste ovlivnili všechny ostatní – a zároveň tím i preventivně zabránili rozvinutí zdravotních potíží, o nichž jste ani netušili, že číhají pod povrchem.
zdraví a životní styl

Játra a jejich léčba

539 Kč
479 Kč
Moje dítě (už) nekouří - 11%
(2x)
Kouřit není cool! Naše děti – naše bohatství, naše naděje, naše budoucnost. Rodiče své děti všemožně podporují, jdou jim příkladem. Ale někdy to nestačí. Je tu společnost, zájmy napojeného byznysu, vymývání mozků, kamarádi… co také nejsou cool.
zdraví a životní styl

Moje dítě (už) nekouří

243 Kč
216 Kč
Akupresura poklepem - 11%
Stačí pár minut denně a budete se cítit opět skvěle. Teorie drah a spojnic je základem čínské tradiční medicíny, a přestože je stará přes 2500 let, využívá se hojně i v současnosti.
zdraví a životní styl

Akupresura poklepem

268 Kč
238 Kč
Cviky pro zdravé nohy - 11%
Trpíte vbočením palce, příčným plochonožím a podobně? Díky této knize zjistíte, co činí chodidla stabilními a bez bolesti. Místo nudné gymnastiky na vás čekají velice účinná cvičení metodou Spiraldynamik®.
zdraví a životní styl

Cviky pro zdravé nohy

178 Kč
158 Kč
Jóga na dobrou noc - Uvolňující pozice pro děti před spaním - 11%
Jóga na dobrou noc je určena všem malým dětem, jež překypují energií ještě i době, kdy už je čas jít spát. Tato kniha, napsaná ve spolupráci s Italskou asociací dětské jógy, nabízí rituál, který děti jemně uvede do stavu relaxace a klidu.
zdraví a životní styl

Jóga na dobrou noc - Uvolňující pozice pro děti před spaním

224 Kč
199 Kč
Posilování kloubní kondice - 11%
Kniha o centračně-stabilizačním posilování, jež se od „svalové“ koncepce prezentované v autorově předešlém bestselleru Tvarování těla pro muže a ženy liší ve výběru i technickém provedení, zejména u cviků na páteř.
zdraví a životní styl

Posilování kloubní kondice

628 Kč
558 Kč
Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu - 11%
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.
zdraví a životní styl

Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu

297 Kč
264 Kč
Citlivá kuchyně - 11%
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
zdraví a životní styl

Citlivá kuchyně

342 Kč
304 Kč
Nejvyšší princip - 11%
Nejvyšší princip otevře cestu k harmonii ve všech oblastech, pomůže řešit problémy se zdravím, vztahy, kariérou i penězi. Jak říká Alex Loyd, je pouze na nás, zda se rozhodneme lásce otevřít.
zdraví a životní styl

Nejvyšší princip

270 Kč
240 Kč
Nemoc jako řeč dětské duše - 11%
Práce autorů je dnes aktuálnější než kdykoliv předtím. Neboť navzdory komplexní medicínské péči se u dětí čím dál víc rozmáhají nemoci a symptomy často nespecifikované povahy.
zdraví a životní styl

Nemoc jako řeč dětské duše

439 Kč
390 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 584 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 59 > >>