Nejprodávanější tituly v roce 2019
ostatní

Domasa
Domasa, je sedmé album, kapely Traband a navazuje na poetický výraz předchozího alba Přítel člověka. Patrný velký rozdíl je v hudební složce alba. Traband nyní přidává plyn a je opět rockově zařinčí.
ostatní

Domasa

269 Kč
Půjdu, kam chci
Sestřih z koncertů na DVD má 16 plus 6 bonusových skladeb a 1 videoklip na píseň Blondýnka. A také unikátní půlhodinový dokumentární film o Radůze, který stejně jako záznam koncertu natočila dokumentaristka a režisérka Olga Špátová.
ostatní

Půjdu, kam chci

269 Kč
Live!
Karel Kryl na pódiu - a hned na tom historicky mimořádném! Lidé milují Kryla především originálního, písničkářského, akusticky autentického.
ostatní

Live!

316 Kč
Elida
Za podpory Carnegie Hall napsala Iva Bittová, první žena tuzemské alternativní scény, pro soubor Bang on a Can All-Stars hudební projekt s názvem Elida. Táhlé linie piana se prolínají se smyčci, zatímco improvizace klarinetu se setkává s hlukem elektrické kytary. Hudba je zároveň promyšlená a přímá, ostrá i nostalgická, mísící klasickou hudbu východní Evropy a lidové tradice. Netradiční spojení zpěvu Ivy Bittové a klavíru pak vytváří inspirující melodie.
ostatní

Elida

314 Kč
Breadcrumb Trail
Písničky na desce získávají třetí rozměr atmosférou a kontaktem především zpěváka Glena Hansarda s publikem na koncertech ve Staré Pekárně v Brně. Frames ukazují svou uchu nejlahodnější tvář v krásných baladách. Nahrávka je obzvláštněna účastí předního českého hudebníka Jana Hrubého.
ostatní

Breadcrumb Trail

269 Kč
Tagesnotizen
Mikoláš Chadima natočil nové album za účasti několika hostů, přednatočených pásků (smyček) a MCH Bandu.
ostatní

Tagesnotizen

212 Kč
Mučivé vzpomínky
Mučivé vzpomínky volně navazují na album Nechoď sama do tmy. Obsahují totiž jednak materiál, který skupina přinesla po tomto programu v roce 1987, zároveň však ve druhé polovině CD zazní ještě věci z let 1985-6.
ostatní

Mučivé vzpomínky

212 Kč
Jako ryba ve vodě
DJ Wich se po třech letech od vydání dvakrát platinového alba Veni, Vidi, Wich hlásí s novým producentským počinem Jako ryba ve vodě, na kterém uslyšíte převážně česko-slovenské interprety.
ostatní

Jako ryba ve vodě

287 Kč
A Different Kind Of Human
„A Different Kind of Human“ je titulní skladba třetího studiového alba norské zpěvačky, skladatelky a producentky Aurora.
ostatní

A Different Kind Of Human

305 Kč
D.Y.K.D.Y.K. / Limitovaná edice
Striktně limitovaná deluxe edition s polaroidovými fotografiemi v kovové krabičcce s embosovanym logem.
ostatní

D.Y.K.D.Y.K. / Limitovaná edice

566 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 131 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 14 > >>