Nejprodávanější tituly v roce 2019
křesťanství

Povoláním člověk - 11%
(1x)
Mým povoláním je být člověkem a tedy obrazem Boha. Jakou roli v tom chce sehrát modlitba. Čeho je schopna a co umí? A co umět má? Jak tomuto „pozdvižení mysli“ pomáhá to, co jsem, čím vládnu.
křesťanství

Povoláním člověk

124 Kč
110 Kč
Gaudete et exsultate (Radujte se a jásejte) - 11%
(1x)
Ve své třetí apoštolské exhortaci reflektuje papež František všeobecné povolání ke svatosti. Zamýšlí se nad tím, jak můžeme na tuto výzvu odpovědět v dnešním moderním světě. Hlavní myšlenkou exhortace je, že svatost znamená následování Ježíše.
křesťanství

Gaudete et exsultate (Radujte se a jásejte)

89 Kč
79 Kč
Na počátku prvního dne - 11%
Kniha představuje biblické stvoření světa jako příběh, který se dotýká každého z nás. Využívá k tomu mystické bohatství hebrejského jazyka, ale též prostých příměrů z obyčejného života.
křesťanství

Na počátku prvního dne

179 Kč
159 Kč
Tolkienovo vidění světa - 20%
(2x)
Dobrodružný a strhující svět Tolkienových děl nelze napodobit. Přitažlivá však může být i „výprava“ do myšlenkového světa tohoto autora, který do svých knih ukryl bohaté křesťanské poselství.
křesťanství
Ukázky

Tolkienovo vidění světa

175 Kč
140 Kč
Mezi duší a Duchem - 20%
(2x)
Enneagram je dynamická typologie osobnosti, která popisuje devět odlišných vzorců prožívání a jednání. Jde o komplexní model s mnoha rovinami, který lze použít nejen jako efektivní nástroj psychologie, ale také jako mapu překážek na cestě modlitby.
křesťanství
Ukázky

Mezi duší a Duchem

89 Kč
71 Kč
Kdo byl Melchisedek? - 11%
Král a kněz Melchisedek je v biblických knihách více méně okrajovou postavou. Přesto dvě krátké zmínky o něm vyvolaly v židovském i křesťanském prostředí celou řadu intepretací, v nichž se tato tajemná postava těší velké pozornosti.
křesťanství

Kdo byl Melchisedek?

323 Kč
287 Kč
Příchod Syna člověka - 11%
Byli jsme stvořeni pro věčnost. Bůh ji dal do našeho srdce (Kazatel 3:11). Dokud nám to místo pro věčnost nezaplní věčný Bůh, žádné dočasné věci nenaplní smyslem a trvalým štěstím náš život.
křesťanství

Příchod Syna člověka

351 Kč
312 Kč
Výklad Mikuláše Lyry na evangelium sv. Matouše - 11%
Výklad bible od francouzského minority, teologa a univerzitního mistra Mikuláše z Lyry ze 20. let 14. st. (Postilla litteralis) se hned po svém vzniku dočkal velké obliby, byl opisován a později výběrově překládán do národních jazyků.
křesťanství

Výklad Mikuláše Lyry na evangelium sv. Matouše

614 Kč
546 Kč
Encyklopedie řádů, kongregací a řeholních společností katolické církve v českých zemích IV., 2 sv. - 11%
Kongreace a řeholní společnosti: saleziáni, těšitelé, eucharistini, pallotini, obláti, verbisti, kalasantini, petrini, kongregace misionářů Nejsvětější Krve, kongregace misionářů sv. Michala, klaretini, saletini, společnost Miles Jesu a kamiliáni.
křesťanství

Encyklopedie řádů, kongregací a řeholních společností katolické církve v českých zemích IV., 2 sv.

243 Kč
216 Kč
Justin Mučedník a jeho Bible - 11%
Justin Mučedník je jedním z nejznámějších křesťanských apologetů neboli obránců křesťanské víry.
křesťanství

Justin Mučedník a jeho Bible

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 410 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 41 > >>