Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
detektivky

Složka 64 - 20%
(17x)
Čtvrtý případ Carla Morcka a jeho oddělení Q. V roce 1987 došlo k řadě zmizení osob, jež spojovala jedna osoba a její životní osud.
detektivky
Ukázky

Složka 64

189 Kč
151 Kč
Případ Ewy Morenové
(6x)
Okolí je šokované, poté co byl učitel Arnold Maager usvědčen z vraždy své žákyně. Podle všeho to vypadá, že dívka byla těhotná a otcem dítěte měl být právě Maager. ..
detektivky
Ukázky

Případ Ewy Morenové

189 Kč
Ve službách zla - 20%
(2x)
Cormoran Strike čelí pomstě v nejtemnějším případu své kariéry. Třetí případ Cormorana Strika a jeho sympatické asistentky Robin přináší nejen ďábelsky rafinovanou zápletku s neočekávanými zvraty, ale také poutavý příběh o vztahu oblíbené dvojice vyšetřovatelů na křižovatce osobních i profesních životů
detektivky
Ukázky

Ve službách zla

349 Kč
279 Kč
Sedmikostelí - 20%
(22x)
Existenciální gotický horror o městě ve městě nad Vltavou.
detektivky
Ukázky

Sedmikostelí

189 Kč
151 Kč
Clona - 20%
(2x)

Holger Munch a Mia Krügerová – skvělý tým vyšetřovatelů je zpět! V horském jezeře je nalezena zavražděná baletka. Opodál stojí prázdný fotoaparát, v jehož čočce je vyryté číslo. O pár dní později najde recepční pochybného hotýlku v jednom z pokojů mrtvého saxofonistu. Stopy ukazují na stejného pachatele, který zanechává policii podivné vzkazy.

Pod pseudonymem Samuel Bjork se skrývá úspěšný norský spisovatel, dramatik, zpěvák a textař Frode Sander Oien (* 1969). Svou první divadelní hru napsal v jedenadvaceti letech, od té doby vedle dalších her vydal dva vysoce hodnocené romány: Pepsi Love (2001) a Speed k snídani (2009), natočil šest hudebních alb, věnuje se také výtvarnému umění a překládá Shakespeara. Jeho první detektivka V lese visí anděl (2013, č. 2015) se hned po vydání stala hitem v celé Skandinávii. Následně tento vrstevnatý a propracovaný detektivní román, v němž uvádí na scénu dvojici detektivů Holgera Muncha a Miu Krügerovou, vyvolal obrovskou vlnu mezinárodního zájmu a již byl přeložen do více než třiceti jazyků. Druhý detektivní případ, který Holger s Miou vyšetřují v románu Sova (2015, č. 2016), se vyznačuje právě tak promyšlenou a napínavou zápletkou, ale navíc odhalí mnohé z osobního života obou hlavních hrdinů. Ve třetí knize s názvem Clona (2018, č. 2019) se osobní záležitosti vyšetřovatelů proplétají s případy více, než by si kterýkoli z nich přál…

detektivky
Ukázky

Clona

299 Kč
239 Kč
Ostrov šedých mnichů - 20%
(4x)

Vraždy v písečných dunách Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena a i po jedenácti letech zůstává její vrah neodhalen.

detektivky
Ukázky

Ostrov šedých mnichů

299 Kč
239 Kč
Tajemná alchymistka
(1x)
Písař zemského soudu s pověřením pro zvláštní úkoly Lukáš Trobl z Květnice vyšetřuje vraždu svého přítele alchymisty Valentina Weigela, někdo ho zabil zřejmě proto, aby se mohl zmocnit tajného receptu. Z případu je však odvolán.
detektivky
Ukázky

Tajemná alchymistka

179 Kč
Sněhulák - 20%
(53x)
Sedmá kniha volné série krimirománů, jejichž hrdinou je komisař Harry Hole. Vyšetřování je tentokrát ještě napínavější než obvykle a pro Harryho o to složitější, že se silně dotýká jeho nové kolegyně i jedné velice blízké osoby.
detektivky
Ukázky

Sněhulák

319 Kč
255 Kč
Pro svět mrtví - 20%
V Corku to zase vře… V sedmém dílu série toho mají inspektorka Katie Maguirová a její tým až nad hlavu.
detektivky
Ukázky

Pro svět mrtví

239 Kč
191 Kč
Stalker - 20%
(17x)
Pátý díl série o komisaři Joonovi Linnovi. Policii přijde videonahrávka. Nikdo nerozumí tomu, co se děje. A Joona Linna více než před rokem zmizel.
detektivky
Ukázky

Stalker

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 429 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 43 > >>