Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
pohádky a legendy

Čárymáry na zdi - 20%
(1x)
Nenechte si ujít znovuobjevený pohádkový příběh Václava Čtvrtka! Co se všechno stane, když ožije křídový panák nakreslený na zdi mezi oknem a meruňkovým stromkem? Legendární tvůrce Rumcajse nebo Křemílka a Vochomůrky v půvabné knížce o oživlé malůvce
pohádky a legendy
Ukázky

Čárymáry na zdi

212 Kč
170 Kč
Kubík Šikulík - 20%
Kubík Šikulík je ten nejšikovnější vynálezce, jakého si jen dokážete představit. Seznamte se s jeho neuvěřitelnými nápady!
pohádky a legendy
Ukázky

Kubík Šikulík

161 Kč
129 Kč
Pohádkové příhody kominíka Valenty - 20%
Na kominíka Valentu si nestačí jen sáhnout pro štěstí, s ním se musíte setkat osobně. Nechte se okouzlit jedinečným vyprávěním mistra české pohádky Václava Čtvrtka.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádkové příhody kominíka Valenty

139 Kč
111 Kč
Zlaté vlásky Zlatovlásky - 20%
Dvacet sedm klasických pohádek o zlatých vlasech. Zkrácené pohádky a pověsti částečně zveršované podle B. Němcové, K. J. Erbena, V. Říhy, bratří Grimmů, Kamila Bednáře, Františka Hrubína, Pavla Dobšinského, Jaroslava Nováka, Josepha Haltricha, ...
pohádky a legendy
Ukázky

Zlaté vlásky Zlatovlásky

79 Kč
63 Kč
ABCD
ABCD pohádky a říkanky s veselými písmenky je publikace plná zábavných říkanek a pohádek. Barevná písmenka nás provádějí příběhy z běžného života a taky ze života lesních zvířátek.
pohádky a legendy
Ukázky

ABCD

63 Kč
Policejní pohádky - 20%
Víte, že není zločinec jako zločinec? Páchat škodu může kdekdo, například čert nebo pirát, známé firmy, řeknete si. Policejní pohádky však dokládají, že na cestu zločinu se mohou vydat i zdánlivě bezúhonné bytosti.
pohádky a legendy
Ukázky

Policejní pohádky

271 Kč
217 Kč
Devatero pohádek - 20%
Devatero pohádek a ještě jedna od Josefa Čapka jako přívažek (poprvé vyšlo roku 1931) patří mezi nejoblíbenější klasické české pohádkové knihy. Pohádky o psech, kočkách, ptácích, vodnících, pošťácích, doktorech, loupežnících, tulácích i policistech.
pohádky a legendy
Ukázky

Devatero pohádek

149 Kč
119 Kč
Kryštof a Očoun - 20%
(1x)
Nevěřili byste, že v podzemí existuje pozoruhodná tajná říše obývaná jednookými tvorečky s velkou hlavou. Kryštofovi se to také zdá neuvěřitelné... Jednou při svém botanickém bádání ale objeví kouzelnou květinu zvoněnku, která otevírá cestu do podzemí.
pohádky a legendy
Ukázky

Kryštof a Očoun

139 Kč
111 Kč
Včelka Mája - 20%
„Život je krásný!“ zajásala Mája a odletěla.
pohádky a legendy
Ukázky

Včelka Mája

169 Kč
135 Kč
Detektivové - 20%
(1x)
Bratrům Tomášovi a Kubovi přinese stěhování do nového domu netušené dobrodružství. Připojí se k tajné klučičí partě a společně s novými kamarády se stanou svědky krádeže vzácného obrazu. Důvtipní malí detektivové přivedou policii na stopu zloděje.
pohádky a legendy
Ukázky

Detektivové

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 76 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>