Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
pohádky a legendy

Čteme s obrázky - Z pohádky do pohádky - 20%
Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
pohádky a legendy
Ukázky

Čteme s obrázky - Z pohádky do pohádky

159 Kč
127 Kč
Čteme sami – Pohádky kocoura Šikuly - 20%
Vydejte se za dobrodružstvím s kocourem Šikulou! Dozvíte se, za co šel na maškarní bál beránek Filda. Zjistíte, jak deštník Artík zachránil Šikulu před nebezpečnou zmijí.
pohádky a legendy
Ukázky

Čteme sami – Pohádky kocoura Šikuly

159 Kč
127 Kč
Dobrodružství králíčka Petra - 20%

Světová klasika, která nestárne! Veselá dobrodružství králíčků Petra, Benjamina, Ocáska, Hoplinky, Pírka či lišáka pana Toda a jezevce Tomyho Broka pobaví všechny malé čtenáře. Příběhy Beatrix Potterové se proslavily po celém světě a ani po víc než sto letech od svého prvního vydání neztratily nic ze svého půvabu a popularity.

pohádky a legendy
Ukázky

Dobrodružství králíčka Petra

189 Kč
151 Kč
Jógátky – Cesta na horu srdce - 20%

Pohádky inspirované indickým učením o devíti emocích. Pro rodiče a děti, které zajímá jejich vnitřní svět.  Od útlého dětství jsme zaplavováni nespočtem informací o světě kolem. Co ale svět, který je uvnitř nás? Pojďme se do něj ponořit prostřednictvím devíti poetických příběhů na motivy indického učení o devíti emocích.

pohádky a legendy
Ukázky

Jógátky – Cesta na horu srdce

189 Kč
151 Kč
Káťa a Škubánek zase spolu - 20%

Další dobrodružství Káti a Škubánka! Káťa a Škubánek například u filmu, u pletení, u hry Pexeso nebo s tajemným hostem... a samozřejmě s kocourem Luciášem a s myškami.

pohádky a legendy
Ukázky

Káťa a Škubánek zase spolu

199 Kč
159 Kč
Léčivé pohádky pro dětskou duši - 20%

Objevuj kouzelný svět, díky kterému získáš odvahu, sílu i radost Když otevřeš tuto knížku, objevíš říši plnou kouzel. Můžeš se vydat do čarovných skal, které se rozestoupí, když se jich dotkneš. Nebo vyšplháš po zlatém žebříku až do nebe.

pohádky a legendy
Ukázky

Léčivé pohádky pro dětskou duši

229 Kč
183 Kč
Pinkadélko a jeho příběhy - 20%
Ilustrovaná knížka plná příběhů o skřítkovi Pinkadélku, který prožívá svá dobrodružství spolu s dětmi a zvířátky. Pinkadélko má čarovné schopnosti a spoustu kamarádů. Je to dobrý skřítek, který svými kousky pobaví hlavně předškolní děti.
pohádky a legendy
Ukázky

Pinkadélko a jeho příběhy

79 Kč
63 Kč
Plecháč, Trubkáč a pan Máslo - 20%

Kdo jsou Plecháč a Trubkáč? Plecháč má hlavu ze stínítka lampy, Trubkáč z hrnce a tělo z pečicí trouby. Ze starého železa, plechu, drátů a rour je smontoval pan Antonín a postavil k plotu své zahrádky.

pohádky a legendy
Ukázky

Plecháč, Trubkáč a pan Máslo

179 Kč
143 Kč
Pohádkář – O princeznách - 20%
Dobrodružství dvou urozených princezen, které spolu tráví tři dny na opuštěném loveckém zámečku, zprvu hrozí katastrofou. Královské slečny mají totiž velmi rozdílnou povahu i různé názory, takže hádky mezi nimi jsou na denním pořádku.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádkář – O princeznách

139 Kč
111 Kč
Pohádkohrátky - 20%

Přečtením pohádky zábava teprve začíná! Kniha pohádek, ve které si počtete, s níž si pohrajete a zažijete kopec zábavy! Nabízí totiž spoustu možností jak z pasivního předčítání vytvořit hru, díky níž děti rozvinou svůj postřeh, pozornost, slovní zásobu či vnímavost.

pohádky a legendy
Ukázky

Pohádkohrátky

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 76 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>