Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
pohádky a legendy

Bambulka a kouzelný plamínek - 20%
(15x)
Příběh čarodějnické holčičky Bambulky, určený především starším předškolním a mladším školním dětem. První z řady příběhů malé čarodějky Bambulky. V tomto příběhu zažívá Bambulka nejedno dobrodružství ve světě fantazie.
pohádky a legendy
Ukázky

Bambulka a kouzelný plamínek

89 Kč
71 Kč
Moravské národní pohádky a pověsti z okolí Rožnovského - 20%
Skvostný výbor Klementa Bochořáka z pohádek a pověstí sběratele, jehož sbírka patří mezi perly lidové kultury, národní literatury včetně literatury pro mládež.
pohádky a legendy
Ukázky

Moravské národní pohádky a pověsti z okolí Rožnovského

120 Kč
96 Kč
O chytrém Koblížkovi - 20%
Příběh o neposlušném, ale chytrém Koblížkovi patří k nejoblíbenějším pohádkám vůbec. Děti především dobře pobaví, navíc se díky situacím, v nichž se tento hrdina ocitá, seznámí s různými charakterovými vlastnostmi, a to jak dobrými, tak špatnými.
pohádky a legendy

O chytrém Koblížkovi

144 Kč
115 Kč
Kouzelná třída - 20%
Hodný starý pan učitel už na děti nestačí. Potřeboval by do důchodu, ale nechce odejít, dokud nenajde vhodného nástupce. Někoho, kdo by měl děti opravdu rád.
pohádky a legendy
Ukázky

Kouzelná třída

186 Kč
149 Kč
Bambulka a dráček Fráček - 20%
(3x)
Dobrodružná výprava malé čarodějnické holčičky Bambulky, kluka Vašíka a dráčka Fráčka. Na cestě za draky prožijí všichni tři spoustu legrace, ale i napětí. Potkají plno nových kamarádů a poznají, co je to přátelství.
pohádky a legendy
Ukázky

Bambulka a dráček Fráček

89 Kč
71 Kč
Bětka a její cesta od Chmury - 20%
Bětka je desetiletá holčička. Chodí do školy, má svoje běžné dětské starosti. A některé méně běžné. Trápí ji, že se jí děti často smějí nejen kvůli brýlím, které nosí, ale hlavně kvůli okluzoru.
pohádky a legendy
Ukázky

Bětka a její cesta od Chmury

209 Kč
167 Kč
Broučci: Broučkovy pohádky - 20%
Pokračování oblíbených příběhů o svatojánských broučcích, které s oblibou čte již několik generací Broučci už leží v postýlce a bedlivě naslouchají tatínkovým pohádkám na dobrou noc.
pohádky a legendy
Ukázky

Broučci: Broučkovy pohádky

149 Kč
119 Kč
Černobílé pohádky - 20%
Černobílé pohádky napsalo 18 populárních českých autorů knížek pro děti i dospělé. V knížce najdete vtipnou pohádku O kohoutkovi z pera Zdeňka Svěráka, půvabný příběh O Vilíkovi, který napsala Alena Mornštajnová, pohádku Petry Soukupové s názvem Klárka nebo třeba trochu bláznivé vyprávění o skřítkovi Pozdníčkovi od Dominika Landsmana...
pohádky a legendy
Ukázky

Černobílé pohádky

209 Kč
167 Kč
České pohádky - Czech fairy tales - 20%

Klasické české pohádky v dvojjazyčném vydání Klasické české pohádky, které předávají po věky prarodiče svým vnukům, k vám nyní přicházejí v bohatě ilustrované dvojjazyčné knize, aby potěšily děti i dospělé. V knize najdete deset nejznámějších pohádek na motivy Karla Jaromíra Erbena a Boženy Němcové.

pohádky a legendy
Ukázky

České pohádky - Czech fairy tales

279 Kč
223 Kč
České pohádky pro malé děti - Czech Fairy Tales for Small Children - 20%
V knize najdete nejznámější české pohádky ve dvou jazykových verzích, v češtině a v angličtině. Bohatě ilustrované příběhy jsou převyprávěny dnešním jazykem, ale pořád mají v sobě kouzlo a důvtip klasických pohádek, které nás doprovází od dětství.
pohádky a legendy
Ukázky

České pohádky pro malé děti - Czech Fairy Tales for Small Children

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 76 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>