Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
pohádky a legendy

Pohádky z českého království - 20%

České pověsti v pohádkovém zpracování Příběhy bájných i skutečných postav naší země jsou plné hrdinství, tajemné magie, odvahy i důvtipu a zvou nás do světa poznání a nekonečné fantazie. Jednoduše psané a čtivé pohádky vypráví o tom, proč se naší zemi říká Čechy, o silákovi Bivojovi, který získal lásku kněžny Kazi, o věrném koni Šemíkovi, který přeskočil hradby Vyšehradu, o povedených kouscích kouzelníka Žita, tajemném hliněném obru Golemovi a dalších.

pohádky a legendy
Ukázky

Pohádky z českého království

149 Kč
119 Kč
Pomocníci přírody - 20%
Kniha pro děti a rodiče toužící nahlédnout do říše přírody a jejich neviditelných pomocníků. Pohádky s ekologickou tématikou a vzrušující zápletkou doprovází originální ilustrace malíře Jana Svitáka.
pohádky a legendy
Ukázky

Pomocníci přírody

79 Kč
63 Kč
V kůži rytíře - 20%
Dobrodružný příběh o velké statečnosti ze světa rytířských soubojů tě uchvátí důmyslnou zápletkou.
pohádky a legendy
Ukázky

V kůži rytíře

139 Kč
111 Kč
Je těžké být lvem - 20%
Co byste si přáli zažít ze všeho nejvíc? Hrdina naší knížky vždycky snil o tom stát se lvem a jeho nejlepší kamarád měl stejný sen. Často si o lvech povídali a v jednom kuse si na ně hráli.
pohádky a legendy
Ukázky

Je těžké být lvem

179 Kč
143 Kč
Patálie s čarováním - 20%
V zasněženém čase těsně před vánočními svátky potká dřevorubec Martin v lese tři mladé a vdavekchtivé čarodějnice. Je postaven před nečekanou volbu, aby si vybral jednu z nich za manželku, leč… Martinovi se do žádné ženitby nechce.
pohádky a legendy
Ukázky

Patálie s čarováním

80 Kč
64 Kč
Vánoční snění - 20%
Krkonošské pohádky nás uvádějí do krajiny dětství v podobě zasněžených hor, jejichž údolí v sobě ukrývají v čase Vánoc tolik lidského citu, kolik tato zázračná doba jen unese.
pohádky a legendy
Ukázky

Vánoční snění

149 Kč
119 Kč
Krátké pohádky na dobrou noc - 20%
Poutavé pohádky děti před spaním zaručeně uklidní a navodí u nich pozitivní myšlení. Přiblíží jim krásy přírody, život zvířátek, připomene jejich mimořádné schopnosti, vlastnosti i chování.
pohádky a legendy
Ukázky

Krátké pohádky na dobrou noc

169 Kč
135 Kč
Pohádky o čarodějích - 20%
Pod starým hradištěm sídlí velká moc i temné zlo. Když se za bouře dva pasáčci propadnou pod zem, stanou se z nich čarodějové. Zatímco dobrosrdečný Akir chce pomáhat lidem, Dekel touží ovládnout království.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádky o čarodějích

85 Kč
68 Kč
Psí pohádky - 20%
Pohádky a psi mají jedno společné, jsou to věrní přátelé lidí a dělají jim radost.
pohádky a legendy
Ukázky

Psí pohádky

237 Kč
190 Kč
Tradiční česká ZIMA - Josef Lada - 20%
Rádi byste dětem vyprávěli o českých tradicích? V této knize vám přiblížíme nejen ty nejznámější svátky, zvyky a obyčeje, ale také zde najdete známá lidová říkadla, pořekadla, pranostiky i oblíbené koledy.
pohádky a legendy
Ukázky

Tradiční česká ZIMA - Josef Lada

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 76 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>