Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2019

Čtyři dohody
(16x)
Myšlenky v této knize jsou úzce spojeny s Jaroslavem Duškem, který už od roku 2005 hraje v klubu Lávka divadelní představení založené na knize Čtyři dohody. Nyní je svým osobitým způsobem převedl do podoby nezkrácené audioknihy.
Ukázky

Čtyři dohody

297 Kč
Citadela
(1x)
Bohatství Citadely spočívá především v neobyčejné intenzitě a hloubce, do níž Saint-Exupéry postupně proniká neustálými návraty k základním tématům lidské existence – lásce, přátelství, věrnosti, službě, společenství a tvorbě.

Citadela

359 Kč
Nabarvené ptáče
(7x)
Nabarvené ptáče je hluboce dramatický příběh zaobírající se bezprostředním vztahem mezi hrůzou a krutostí na jedné straně a nevinností a láskou na straně druhé.

Nabarvené ptáče

305 Kč
Nevítaný host
(6x)
Do odlehlého venkovského hotelu přijíždí na zimní víkend několik hostů: Gwen a její kamarádka Riley, páry Ian a Lauren, Matthew a Dana, Beverly a Henry, proslulý obhájce David a staropanenská spisovatelka Candice.

Nevítaný host

269 Kč
Páté kolo u vozu
Valentýnský večírek na Gregově škole převrátil jeho svět vzhůru nohama. Poslechněte si Deník malého poseroutky už posedmé!

Páté kolo u vozu

206 Kč
Tatér z Osvětimi
(4x)
Tetování vězňů v Osvětimi se stala symbolem holocaustu.

Tatér z Osvětimi

314 Kč
Malý miliardář
(1x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…

Malý miliardář

269 Kč
Selfies
(3x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?

Selfies

332 Kč
Vánoce Hercula Poirota
V brilantně vykreslené atmosféře podezíravosti a vzájemné nevraživosti dojde k vraždě. Hercule Poirot bude tentokrát potřebovat veškerý svůj um, aby tak neslýchanému zločinu přišel na kloub.

Vánoce Hercula Poirota

305 Kč
Čáry paní Láryfáry
Přítelkyně všech nezbedů, Paní Láryfáry, je zpátky!

Čáry paní Láryfáry

269 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 814 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 82 > >>