Nejprodávanější Kniha v roce 2019
detektivky

Krev na sněhu
(7x)
Jo Nesbo po sérii případů detektiva Holea předkládá útlou novelu s novým hrdinou – nájemným zabijákem Olavem Johansenem.
detektivky
Ukázky

Krev na sněhu

269 Kč
Neuzavřené případy
(1x)
Soukromý detektiv Brodie objeví tři „mrtvé“ případy a dovede všechny kauzy, které se začnou vzájemně prolínat, k rozuzlení. Není to happy end, ale morální rámec všech případů zaujme jak čtenáře psychologických románů, tak napínavých detektivek.
detektivky
Ukázky

Neuzavřené případy

268 Kč
Pražská sonáta
Meta Tavernerová žijící v New Yorku se nemůže věnovat kariéře pianistky, ale jednoho dne se jí dostane do rukou notový zápis hudebního díla z konce 18. století. Je to pouze fragment, třetina sonáty od evidentně geniálního skladatele.
detektivky

Pražská sonáta

403 Kč
Vikingové - Pomsta synů
(3x)
POMSTA VIKINGSKÝCH SYNŮ je historická detektivka z vikingského prostředí, jejíž příběh je založen na skutečných událostech, jež se odehrály v severní Anglii v letech 866 a 867. Jde o první část románové trilogie zasazené do doby raného středověku.
detektivky

Vikingové - Pomsta synů

359 Kč
Ďábel v zrcadle
(4x)
Napínavý politický thriller, odehrávající se ve Vídni na přelomu 16. a 17. století, ohromí dokonale vykreslenými dobovými reáliemi i spletitým příběhem plným akce, ale především sugestivním hledáním kořenů zločinu.
detektivky

Ďábel v zrcadle

349 Kč
Svědkyně ohně
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
detektivky
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
Mnich, který zmizel

Nové dílo mistra keltské detektivky.

Fidelma dostává za úkol usvědčit pachatele, jenž zaútočil na cashelského krále Colgúa a vládce klanu lidu Uí Fidgente, Donnenacha. Z téhož opatství zmizel i mnich, který se staral o relikvie svatého Ailbeho, z

detektivky

Mnich, který zmizel

314 Kč
Zlomení
Městečko Grantley opanuje strach. Všechno začalo vyhlášením pátrání po pohřešované čtrnáctileté školačce. Už jen tato zpráva poskytla obyvatelům města dostatečný důvod k obavám.
detektivky

Zlomení

314 Kč
Čtvrtý králův pes
(2x)
Děj románu zavádí čtenáře na přelom 14. a 15. století do doby vlády Václava IV. Do království, kde každý bojuje s každým, se po mnoha letech vrací z Itálie Hynek Tas z Boru, tvrdě vycvičený středověký osobní strážce.
detektivky

Čtvrtý králův pes

305 Kč
Irčan
(1x)
Lahůdka pro všechny milovníky mafiánských příběhů přináší netradiční non-fiction detektivku a současně barvité vylíčení nechvalně proslulé éry amerických odborů, které se v poválečném období staly prodlouženou rukou organizovaného zločinu.
detektivky

Irčan

402 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 406 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 41 > >>