Nejprodávanější Kniha v roce 2019
umění

Slavné stavby Theodora Petříka - 11%
V publikaci Vás budeme provázet životem a dílem Theodora Petříka,tohoto významného českého architekta XX. století, kterého jste takto zblízka neměli dosud možnost poznat.
umění

Slavné stavby Theodora Petříka

116 Kč
103 Kč
Stopy ducha - 11%
(1x)
Bibliografie neautorských tiskovin s ilustracemi JOSEFA VÁCHALA vydaných česky za jeho života. Se zvláštním přihlédnutím k edicím Josefa Portmana.
umění

Stopy ducha

441 Kč
392 Kč
Stůl u okna, na stole kniha - 11%
Kniha představuje tvorbu ateliéru MCA architektů Miroslava Cikána a Pavly Melkové. Nejedná se o standardní výčet díla architektonické kanceláře, cílem je spíše vybídnout k přemýšlení o smyslu architektury a její roli v našem životě.
umění

Stůl u okna, na stole kniha

531 Kč
472 Kč
Swing!
Ve světě jedinečný fotografický průvodce návratu swingového tance ve společenosti. V několika významných letech jde o fotografický pohled tančící Prahou.
umění

Swing!

153 Kč
Tady jsme doma - 11%

Portréty českých, moravských a slezských měst a hlavního města Prahy od Lumíra Čmerdy.

umění

Tady jsme doma

342 Kč
304 Kč
Tvorba jako způsob poznávání - 11%
Tvorba anebo tvořivost, založená na myšlence osvobození a rozvíjení lidské přirozenosti, patřila k velkým tématům modernistické psychologie i pedagogiky a zájem o ni setrvává i v dnešním školském diskurzu.
umění

Tvorba jako způsob poznávání

338 Kč
300 Kč
Umění a řemeslo Střední Asie - 11%
Střední Asie prošla pestrým historickým vývojem, během něhož vstřebávala impulzy různých kulturních vlivů a vytvořila si tak podmínky pro vznik svébytného výtvarného projevu.
umění

Umění a řemeslo Střední Asie

261 Kč
232 Kč
Utajená hvězda undergroundu - 11%
Michal Singer se touto knihou představuje jako jeden ze solitérů generace výtvarníků, jejichž postmoderní přebývání na planetě umění bylo jedním z východisek, jak přežít šedivou nicotnost reality pozdního socialismu.
umění

Utajená hvězda undergroundu

405 Kč
360 Kč
V hlavní roli text - 11%
Fenomén scénického čtení, jemuž je věnována monografie s výmluvným názvem V hlavní roli text, hraje v kontextu současné divadelní tvorby nemalou roli. Přesto však – anebo právě proto – vyvolává rozporuplné reakce; dalo by se dokonce říci, že je průse
umění

V hlavní roli text

212 Kč
188 Kč
V zákopech mysli - 11%
Tématem publikace je netradiční uchopení určitých mentálních principů, které vyvolala první světová válka. Publikace se ve třech kapitolách napsaných klasickými historiky a historikem umění zabývá válkou v rámci jejího výročí poněkud méně obvykle.
umění

V zákopech mysli

655 Kč
582 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>