Nejprodávanější tituly v roce 2019

Mýty Lakotů
(3x)
Sbírka mýtů kmene Lakota (Sioux) obsahuje především autentické pověsti nasbírané misionáři a lingvisty v průběhu 19. a počátkem 20. století. Bilingvní vydání - lakotsky a česky.

Mýty Lakotů

338 Kč
Záhada hlavolamu (sběratelské vydání)
(1x)
V temných Stínadlech se cosi dalo do pohybu!
Ukázky

Záhada hlavolamu (sběratelské vydání)

449 Kč
Doba z druhé ruky
(6x)
Autorka byla oceněna Nobelovou cenou za literaturu na rok 2015. Zcela výjimečná kniha mimořádné autorky, nabízí hlubokou sondu do ruské společnosti a pomáhá porozumět jejímu současnému vývoji.

Doba z druhé ruky

440 Kč
Spasitel
(9x)
6. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.
Ukázky

Spasitel

494 Kč
Angličan v Česku aneb Czech Me Out
(1x)
Když přijede Čech do Velké Británie, má oči navrch hlavy a nestačí se divit.

Angličan v Česku aneb Czech Me Out

233 Kč
Budoárová bible
Kniha Budoárová bible nabízí bez jakýchkoli předsudků aktualizovaný pohled na lidskou sexualitu – již neexistují žádná zbytečná tabu, o všem je možno mluvit otevřeně, pozitivně a bez zábran.

Budoárová bible

399 Kč
Dokonalá vražda
Světoznámá autorka románů Jude Deveraux přichází se svým debutem ve světě detektivek, s příběhem plným starých tajemství, smrtící nevraživosti a nepravděpodobné skupinky přátel, kteří jsou odhodlaní odhalit pravdu bez ohledu na následky...

Dokonalá vražda

314 Kč
Madona zabijáků
(2x)
Dnes již legendární výpověď o temných letech drogových válek v ulicích kolumbijského Medellínu. Černá báseň v próze, kde smrt je nejen každodenním chlebem, ale i vytouženou potravou, vysvobozením.

Madona zabijáků

197 Kč
Magorova oáza
Svazkem Magorova oáza se uzavírá vydávání díla Ivana M. Jirouse v nakladatelství Torst. Svazek obsahuje časopisecky publikovaný cyklus Na Oáze, množství drobných textů z let 1997–2011 a též všechny Jirousovy rozhovory z daného období.

Magorova oáza

538 Kč
Náhlá smrt
(1x)
Román o tenisovém zápasu, během něhož se převyprávějí události, které stály na úsvitu moderní doby i její současné krize.
Ukázky

Náhlá smrt

260 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>