Nejprodávanější tituly v roce 2019
osobnosti a osudy

Skorzeny. Život na hraně - 20%
Skorzeny se během svého života mnohokrát stal záhadami opředenou legendou. Pohled pod její povrch je strhujícím příběhem člověka, který svou nespornou odvahu a inteligenci za všech okolností, tedy za války i po válce, nabídl do služeb zla.
osobnosti a osudy
Ukázky

Skorzeny. Život na hraně

99 Kč
79 Kč
So long, Marianne - 11%

Marianne bylo dvaadvacet let, když se svým partnerem, norským spisovatelem Axelem Jensenem, pobývala na řeckém ostrově Hydra. Jednoho dne ji při nákupu v místním koloniálu jakýsi mladý muž pozval do restaurace, kde právě seděl se svými přáteli.

osobnosti a osudy

So long, Marianne

269 Kč
239 Kč
Souhvězdí Sparta - 11%
Zbrusu nová kniha o největších osobnostech sparťanské hokejové historie. Autor o legendách klubu sesbíral materiál od bývalých spoluhráčů, díky tomu získává kniha unikátní vhled do jejich životů a představuje slavné hokejisty výjimečně poutavě...
osobnosti a osudy

Souhvězdí Sparta

242 Kč
215 Kč
Soukromé války Heleny Petránkové - 11%
Dramatický životní příběh první ženy v historii naší armády, která dosáhla nejvyšší vojenské hodnosti – plukovnice v záloze.
osobnosti a osudy

Soukromé války Heleny Petránkové

152 Kč
135 Kč
Special Deluxe - 11%
Autobiografii Special Deluxe autor sám ilustroval a vzniklo tak výjimečné dílo – proud vzpomínek, obrazů a názorů jednoho z nejoriginálnějších umělců naší doby. Kniha volně navazuje na úspěšnou Youngovu prvotinu Hipíkovy sny.
osobnosti a osudy

Special Deluxe

448 Kč
398 Kč
Srdce tak bohaté na život - 11%
Tato kniha připomíná životní příběh básníka a vojáka, pro kterého vlastenectví nikdy nebylo prázdným pojmem.
osobnosti a osudy

Srdce tak bohaté na život

359 Kč
319 Kč
Start 55
Druhý díl START 55, který přímo navazuje na knihu předchozí, která je plná klukovin, dětských her a i veselých školních zážitků.
osobnosti a osudy

Start 55

59 Kč
Stříbrný vítr
Moderátorku Jitku Novotnou znáte z vysílání Českého rozhlasu a České televize. Pro tuto publikaci vybrala patnáct rozhovorů s významnými osobnostmi současné české umělecké a vědecké scény.
osobnosti a osudy

Stříbrný vítr

179 Kč
Stůňu touž nemocí - 11%
Soubor korespondence z let 1883–1900 představuje jedinečnou výpověď, dotvářející podstatným způsobem obraz společenského, kulturního i uměleckého milieu v českých zemích na konci 19. století.
osobnosti a osudy

Stůňu touž nemocí

261 Kč
232 Kč
Šeřík a růže - 11%
Korespondence otevírá pozoruhodné průhledy do života měšťanských rodin sklonku 19. století a představuje významný pramen pro poznání života a díla obou spisovatelek a šířeji i českého literárního a kulturního dění.
osobnosti a osudy

Šeřík a růže

446 Kč
396 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>