Nejprodávanější tituly - leden 2020
pop

Vidím to růžově
Kompaktní album kapely Mandrage, které nese název pilotního hitu „Vidím to růžově” je nabité kytarovou energií ale i současným zvukem. Velkým přínosem je výrazné zapojení se všech členů do tvůrčího procesu a ničím nezatížený producentský pohled.
pop

Vidím to růžově

305 Kč
Září
Reedice LP alba mnohohlavého orchestru Zvíře jménem Podzim. S prvním eponymním albem ji spojují české texty a rukopis rostoucího talentu Jakuba Königa, hudebně je ovšem daleko pestřejší.
pop

Září

449 Kč
Čas 51:71:81 (Zlatá kolekce)
Jiří Schelinger 1971 - 1981: nezapomenutelnou muzikou nabitá dekáda!
pop

Čas 51:71:81 (Zlatá kolekce)

479 Kč
1975 Live
Fusion music, neboli v Československu známý termín jazz rock v jihomoravské metropoli kupodivu nenašel tak úrodnou půdu jako v Praze. Samozřejmě i zde byly tendence vytvořit vlastní variantu této fúzující, většinou instrumentální hudby.
pop

1975 Live

224 Kč
Artpop
Čtvrté studiové album zpěvačky Lady Gaga dostalo název “Artopop“ .
pop

Artpop

935 Kč
Báječní muži, Nemám hlas jako zvon

Jiří Schellinger / F. R. Čech - Báječní muži / Nemám hlas jako zvon (2CD). Od bubble-gumu k hard rocku: dvě alba, 10 bonusů .

pop

Báječní muži, Nemám hlas jako zvon

316 Kč
Everyday Life
Osmé studiové album populárních Coldplay je zvukově vskutku eklektické. Vedle klasických písniček, na jaké jsme od čtveřice zvyklí, tu najdete vlivy world music nebo jazzu!
pop

Everyday Life

1 367 Kč
Na Měsíc
Debutové album všestranného muzikanta, které koprodukoval Kenny Rough a na kterém hostuje i hiphopová hvězda Paulie Garand nebo slovenská rapová senzace Matys. Čekejte moderní pop s ambicemi oslovit širší spektrum posluchačů.
pop

Na Měsíc

287 Kč
Perpetuum Promile
Šestá řadová deska Prago Union nabízí pravidelnou dávku humoru a špinavých beatů. Kato je znovu ve skvělé formě a žongluje se slovy, hraje si s jejich významem a mění kontext nejrůznějších frází jako nikdo jiný u nás.
pop

Perpetuum Promile

287 Kč
Půlnoční vlak Michala Tučného
Na začátku našich muzikantských životů jsme si brali plnými hrstmi, Michal Tučný byl pro nás vždy obrovská inspirace. Letos si naplno užijeme to, že můžeme tyto dary oplatit a vrátit zpět.
pop

Půlnoční vlak Michala Tučného

341 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 25 položek
1 2 3 > >>