Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
společenské vědy

Obchodníci se strachem - 20%
(1x)
Kniha Obchodníci se strachem odhaluje, jak se vyrábějí zprávy o katastrofách pomocí statistických triků. Ukazuje, proč selhávají snahy předpovídat budoucnost pomocí počítačů. Popisuje skandály kolem manipulací OSN s daty o globálním oteplování.
společenské vědy
Ukázky

Obchodníci se strachem

199 Kč
159 Kč
Ruka noci podaná - 20%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
společenské vědy
Ukázky

Ruka noci podaná

299 Kč
239 Kč
100 x Václav Havel - 20%
100 slavných i méně známých, ale důležitých výroků Václava Havla. Vět, které vstoupily do dějin a o kterých má smysl přemýšlet i dnes. Čítanka Havlových výroků s komentářem a výkladem, která Václava Havla přibližuje dnešním čtenářům…
společenské vědy
Ukázky

100 x Václav Havel

159 Kč
127 Kč
Čtvrtá revoluce - 20%
Vývoj informačních a komunikačních technologií (ICT) radikálně proměňuje nejen to, jak rozumíme světu a jak vzájemně komunikujeme, ale také způsob, jakým se díváme sami na sebe a jak chápeme svou vlastní povahu, existenci a odpovědnost.
společenské vědy
Ukázky

Čtvrtá revoluce

220 Kč
176 Kč
Digitální minimalismus - 20%
(2x)
Digitální minimalisté jsou spokojení lidé, kteří nezažívají strach, že jim v online světě něco utíká.
společenské vědy
Ukázky

Digitální minimalismus

195 Kč
156 Kč
Anarchokapitalismus - 20%
(3x)
Anarchokapitalismus – souhrnná kniha rozebírající různé aspekty našeho života ve svobodné bezstátní společnosti. Snad všichni dnešní anarchokapitalisté byli původně přesvědčeni, že není možné, aby naše společnost fungovala bez státu.
společenské vědy
Ukázky

Anarchokapitalismus

110 Kč
88 Kč
Češi - 20%
Dvacet esejí nevypráví příliš o tom, co by český národ měl dělat, jestliže chce přežít, a popřípadě se dostat dál; víc mluví o tom, co by dělat neměl.
společenské vědy
Ukázky

Češi

190 Kč
152 Kč
Proč cítím to, co ty - 20%
Knížka je určena široké laické i odborné veřejnosti, zejména rodičům, partnerům, učitelům, manažerům, psychologům a všem, které zajímá tajemství komunikace mezi lidmi.
společenské vědy
Ukázky

Proč cítím to, co ty

212 Kč
170 Kč
Vzpoura deprivantů - 20%
(2x)
Kniha je určena všem lidem zajímajícím se o zlo ve společnosti - autoři se pokoušejí pochopit, proč jsou někteří lidé zrůdy, bez ohledu na to, zda se chovají kriminálně, nebo zákonu unikají a jsou z nich lidé někdy nesmírně mocní, bohatí - a oblíbení.
společenské vědy
Ukázky

Vzpoura deprivantů

199 Kč
159 Kč
České lidové pohádky II: Kouzelné pohádky 1 - 20%

První úplné vydání českých lidových pohádek Druhý svazek plánované devítisvazkové edice, která se snaží splatit dlouhodobý dluh české folkloristiky, tentokrát věnovaný kouzelným pohádkám.

společenské vědy
Ukázky

České lidové pohádky II: Kouzelné pohádky 1

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 115 položek
<< < 1 2 3 4 .. 12 > >>