Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
zdraví a životní styl

Psychopat v mém mozku - 20%
Jednoho dne zkoumal osmapadesátiletý Fallon hromádku skenů mozků svých rodinných příslušníků: obrázků, které měly sloužit jako kontrolní záznamy určené ke srovnání se snímky pacientů s Alzheimerem.
zdraví a životní styl
Ukázky

Psychopat v mém mozku

261 Kč
209 Kč
Kompletní průvodce půstem - 20%
Po celé dlouhé dějiny se lidé postili. Ať z kulturních a náboženských důvodů, nebo jen kvůli neúspěšnému lovu, občasné hladovění bylo tisíce let přirozenou součástí života – až do nedávna...
zdraví a životní styl
Ukázky

Kompletní průvodce půstem

319 Kč
255 Kč
Doba jedová 7 - 20%
Lze zabránit zdravotním dopadům elektrosmogu při zachování civilizačních vymožeností?
zdraví a životní styl
Ukázky

Doba jedová 7

169 Kč
135 Kč
Jídlo na prvním místě - 20%
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jídlo na prvním místě

259 Kč
207 Kč
Detoxikace pro dlouhý život - 20%
V historii lidstva není detoxikace ničím neznámým, ovšem dnes se více než v minulosti stává podstatnou součástí prevence a léčby chronických nemocí.
zdraví a životní styl
Ukázky

Detoxikace pro dlouhý život

99 Kč
79 Kč
Powerjóga - 20%
Powerjóga, relaxace, řízené dýchání, způsoby detoxikace organismu a vhodná strava jsou prostředky, které po začlenění do každodenního programu pomohou všem zájemcům ke zdraví a pohodě. Vydejte se na cestu sebepoznávání a odpovědnosti vůči sobě samým.
zdraví a životní styl
Ukázky

Powerjóga

246 Kč
197 Kč
Psychosociální aspekty péče o nemocného - 20%
Nemoci štítné žlázy patří k poměrně častým chronickým onemocněním a k nejčastějším onemocněním endokrinního systému vůbec. Tato odborná a svým zaměřením ojedinělá kniha se věnuje vlivu psychologických a psychosociálních souvislostí při tomto onemocnění.
zdraví a životní styl
Ukázky

Psychosociální aspekty péče o nemocného

144 Kč
115 Kč
Výživa pro dokonalou kondici a zdraví - 20%
Publikace známého odborníka na výživu přístupnou formou popisuje nejnovější vědecké objevy a názory, a to především v kontextu se zdravím, a tím pádem tedy s fyzickou a psychickou kondicí a pohodou, která se označuje stále používanějším výrazem „wellness“.
zdraví a životní styl
Ukázky

Výživa pro dokonalou kondici a zdraví

132 Kč
106 Kč
Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany - 20%
Velké množství raw receptů! Tato kniha vám může být inspirací, jak jíst zdravě, bezlepkově a s klidem v duši... Je napsaná českým odborníkem na veganskou stravu, všechny suroviny použité v knize jsou dostupné v ČR.
zdraví a životní styl
Ukázky

Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany

199 Kč
159 Kč
Bylinky české zahrádky - 20%
Vše, co potřebujete vědět o bylinkách a jejich zpracování. Zahradních i volně rostoucích. Popisy, léčivé či chuťové vlastnosti, požadavky potřebné k růstu, jak a v čem je pěstovat. A to jak klasické „kuchyňské“ bylinky, tak i léčivky vhodné pro přípravu přírodních léčiv.
zdraví a životní styl
Ukázky

Bylinky české zahrádky

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 40 položek
<< < 1 2 3 4 > >>