Nejprodávanější tituly - leden 2020
ostatní

Vlakem
Hyperaktivní leader kapely Květy Martin E. Kyšperský vydává sólo album, tři roky po vyprodané desce Svetr. Dvanáct melodických písní má jednotný koncept. Všechny texty byly napsány ve vlaku během jediné cesty.
ostatní

Vlakem

269 Kč
Zvíře jménem Podzim
Smutek, v němž se dá najít i vlastní kousek štěstí nebo radosti. Období před koncem roku, kdy leckdo bilancuje a vyhodnocuje. Zvíře jménem Podzim, nová kapela Jakuba Königa, žije přesně v tomhle prostředí.
ostatní

Zvíře jménem Podzim

449 Kč
Stehlík
V roce 1976 představil soubor EXTEMPORE nový pořad s názvem Stehlík. Byl to první monotematický celovečerní pořad skupiny.
ostatní

Stehlík

224 Kč
Koledy a písně vánoční
Na tomto svátečním CD najdete výběr nejkrásnějších vánočních koled a písní z různých oblastí naší krásné země. Tyto krásné koledy a písně jsou interpretovány v lidovém duchu, a jsou vlastně odkazem k tradicím našich předků.
ostatní

Koledy a písně vánoční

179 Kč
Bezobav
(1x)
Lidová hudba v současné době a bez zbytečného křížení s jinými žánry? Že to jde, a mimořádně kvalitně, bez násilného roubování rockových či dalších trendů, dokazují moravští Bezobratři prolnutím moderního a tradičního přístupu k odkazům lidové hudby. Druhá řadová deska kapely je naplněna především písněmi z moravsko-slovenského pomezí s lidovými baladickými texty.
ostatní

Bezobav

224 Kč
Koleda
Svátky zimního slunovratu jsou v těsné blízkosti katolických Vánoc. Obě tradice jsou součástí našich dějin a o prolínání těchto dvou tradic je deska Tomáše Kočka & Orchestru, album složené z koled oproštěných od všech komerčních pozlátek.
ostatní

Koleda

179 Kč
Ztracený ve světě
Oldřich Janota je velkou ikonou českého písničkářství a řada umělců ve spolupráci s Indies Scope se rozhodla vzdát mu poctu k jeho jubilejnímu výročí a to na speciální kompilaci nazvanou Ztracený ve světě – A Tribute To Oldřich Janota.
ostatní

Ztracený ve světě

269 Kč
Nech světlo dohořet, Kateřino
Studiové album MCH BANDu Nech světlo dohořet, Kateřino je z roku 2007. Deska má dvě roviny - Ta první představuje kapelu beze změn – skupinu vede Mikoláš Chadima, který zpívá texty Ivana Wernische. Druhá je opačná – změnilo se téměř všechno ostatní.
ostatní

Nech světlo dohořet, Kateřino

224 Kč
Live!
Karel Kryl na pódiu - a hned na tom historicky mimořádném! Lidé milují Kryla především originálního, písničkářského, akusticky autentického.
ostatní

Live!

316 Kč
Zabijačka
Legendární pořad legendární kapely konce 70. let o nepodařené zabíjačce a zlotřilých hostech.
ostatní

Zabijačka

212 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>