Nejprodávanější audioknihy - leden 2020
beletrie

Hovory s doktory - 11%
Barbara Nesvadbová vyzpovídala dvanáct předních českých lékařů z nejrůznějších oborů – Hanu Papežovou, Andreje Sukopa, Jana Marka, Jiřího Kříže, Roberta Lischkeho, Pavla Pafka, Radkina Honzáka, Jana Beneše, Cyrila Hoeschla, Jana Pirka, Petru Tesařovou a Antonína Pařízka.
beletrie

Hovory s doktory

269 Kč
239 Kč
Maigret se brání - 11%
„Buď překážím někomu, komu jsem na stopě, nebo alespoň někomu, kdo si to myslí… Nenapadá vás, kdo by to mohl být, Manueli?“ Tak tohle Maigret za svou třicetiletou kariéru u policie nezažil!
beletrie

Maigret se brání

269 Kč
239 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy - 11%
(7x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš-šád, velekněz z Rekeghu.
beletrie

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

494 Kč
439 Kč
Probudím se na Šibuji - 11%
(8x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
beletrie

Probudím se na Šibuji

359 Kč
319 Kč
Případ s alchymistou - 11%
Jiří Adam z Dobronína spolu se svým pomocníkem Petrem Korcem odjíždí z rozkazu nejvyššího komořího spěšně do Litoměřic. Čeká na něj úkol, o němž mu jeho nadřízený odmítl cokoli prozradit. Litoměřický probošt ho po příjezdu pozve na tajnou schůzku ...
beletrie

Případ s alchymistou

269 Kč
239 Kč
Spolčení hlupců - 11%
(10x)
Pulitzerovou cenou oceněný, kultovní, humoristicko-satirický román.
beletrie

Spolčení hlupců

359 Kč
319 Kč
Správná pětka na ostrově pokladů - 11%
(2x)
Správná pětka, to jsou ve skutečnosti čtyři a pes! Julián, Dick, George, Anna a pes Tim.Taky byste si přáli mít vlastní ostrov, který by byl jen a jen váš? A zažít takové dobrodružství jako Správná pětka?
beletrie

Správná pětka na ostrově pokladů

251 Kč
223 Kč
Pěšky mezi buddhisty a komunisty - 11%
(5x)

Nešikovný mladý muž ujde 1 500 kilometrů pěšky v Nepálu a v Číně. Dějí se mu hrozné věci, ale on se jim jen směje. „Svět z televize je někde tam venku. Jen si pro něj někdy musíš dojít pěšky.” To je motto excentrického poutníka Ladislava Zibury.

beletrie

Pěšky mezi buddhisty a komunisty

269 Kč
239 Kč
Škola Malého stromu - 11%
(4x)
Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka a přírody.
beletrie

Škola Malého stromu

269 Kč
239 Kč
Hobit - 11%
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.
beletrie

Hobit

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 376 položek
<< < 1 2 3 4 .. 38 > >>