Nejprodávanější audioknihy - leden 2020

Právo první noci
(1x)
Během cesty po Moravě se panoš Ota setká se svou vzdálenou sestřenicí Miladou ze Zástřizlí. Je zoufalá a prosí ho o pomoc.

Právo první noci

314 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty
(3x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
Ukázky

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

266 Kč
Čeho před smrtí nejvíce litujeme
(2x)
Příběhy lidí loučících se se životem se prolínají s osobním příběhem autorky, hledající pozitivní smysl plného prožívání přítomnosti při stejně plném vědomí vlastní konečnosti.

Čeho před smrtí nejvíce litujeme

266 Kč
Hovory s doktory
Barbara Nesvadbová vyzpovídala dvanáct předních českých lékařů z nejrůznějších oborů – Hanu Papežovou, Andreje Sukopa, Jana Marka, Jiřího Kříže, Roberta Lischkeho, Pavla Pafka, Radkina Honzáka, Jana Beneše, Cyrila Hoeschla, Jana Pirka, Petru Tesařovou a Antonína Pařízka.

Hovory s doktory

269 Kč
Maigret se brání
„Buď překážím někomu, komu jsem na stopě, nebo alespoň někomu, kdo si to myslí… Nenapadá vás, kdo by to mohl být, Manueli?“ Tak tohle Maigret za svou třicetiletou kariéru u policie nezažil!

Maigret se brání

269 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy
(7x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš-šád, velekněz z Rekeghu.

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

494 Kč
Probudím se na Šibuji
(8x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.

Probudím se na Šibuji

359 Kč
Případ s alchymistou
Jiří Adam z Dobronína spolu se svým pomocníkem Petrem Korcem odjíždí z rozkazu nejvyššího komořího spěšně do Litoměřic. Čeká na něj úkol, o němž mu jeho nadřízený odmítl cokoli prozradit. Litoměřický probošt ho po příjezdu pozve na tajnou schůzku ...

Případ s alchymistou

269 Kč
Spolčení hlupců
(10x)
Pulitzerovou cenou oceněný, kultovní, humoristicko-satirický román.

Spolčení hlupců

359 Kč
Správná pětka na ostrově pokladů
(2x)
Správná pětka, to jsou ve skutečnosti čtyři a pes! Julián, Dick, George, Anna a pes Tim.Taky byste si přáli mít vlastní ostrov, který by byl jen a jen váš? A zažít takové dobrodružství jako Správná pětka?

Správná pětka na ostrově pokladů

251 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 432 položek
<< < 1 2 3 4 .. 44 > >>