Nejprodávanější tituly - leden 2020
ekonomie

Úvod do podnikové ekonomiky
Kniha seznamuje se základy řízení majetku a finančních zdrojů podniku a objasňuje základní ekonomické veličiny v podniku, financování a finančního rozhodování.
ekonomie

Úvod do podnikové ekonomiky

134 Kč
Velká čínská kapitalistická revoluce - 11%
Kniha popisuje mimořádnou a v mnoha ohledech nečekanou cestu, kterou Čína za posledních třicet let ušla v přeměně z uzavřené socialistické zemědělské ekonomiky k neuvěřitelně silné celosvětové velmoci.
ekonomie

Velká čínská kapitalistická revoluce

350 Kč
311 Kč
Druhá derivace touhy I - 11%
(4x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
ekonomie

Druhá derivace touhy I

313 Kč
278 Kč
Kdo chce naše peníze?
(6x)
Knížka přední české ekonomky mladé generace se nevyhýbá nepříjemným otázkám. Je určena pro každého, kdo chce slyšet jasné ekonomické odpovědi a kdo se nebojí používat zdravý rozum.
ekonomie

Kdo chce naše peníze?

134 Kč
Sportovní marketing - 20%
Publikace je určena současným a budoucím marketingovým manažerům sportovních organizací, kteří si chtějí osvojit moderní techniky v oblasti marketingové komunikace, public relations či sportovního sponzoringu.
ekonomie
Ukázky

Sportovní marketing

229 Kč
183 Kč
Na volné noze - 11%
(49x)
Podnikáte na sebe? Anebo s tím chcete teprve začít? Nechejte si poradit od nejpovolanějšího. Robert Vlach, známý podnikatel a konzultant vám ve své knize poskytne přesně ty informace a zkušenosti, které potřebujete pro svůj úspěch a růst.
ekonomie

Na volné noze

629 Kč
559 Kč
Úspěšná realizace strategie a strategického plánu
Kniha představuje skutečně srozumitelný a prakticky orientovaný návod pro úspěšnou implementaci strategie pro podnikatelské subjekty, organizace státní správy, samosprávy a neziskové organizace, a to včetně případových studií.
ekonomie

Úspěšná realizace strategie a strategického plánu

224 Kč
Projektový management v praxi - 11%
(1x)
Řízení projektu má svá pravidla a nástroje a tato kniha vás s nimi seznámí. Získáte s ní srozumitelný návod, jak definovat, naplánovat, zrealizovat a ukončit méně komplexní projekty.
ekonomie

Projektový management v praxi

287 Kč
255 Kč
Lídři jedí poslední - 11%
(1x)
Autor Simon Sinek nabízí řešení, jak vybudovat stabilní a sebejistý tým, kde mají všichni pocit sounáležitosti a energii směřují k dosažení společného cíle.
ekonomie

Lídři jedí poslední

314 Kč
279 Kč
Co nesmíte vědět! - 11%
(16x)
Autor v knize vysvětluje neobyčejně jednoduchým a srozumitelným stylem fungování bankovního a finančního systému, jak a proč vzniká inflace a jak se jí dá zabránit. Kromě toho píše jmenovitě o lidech v pozadí, kteří řídí náš svět.
ekonomie

Co nesmíte vědět!

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 127 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>