Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
světová

V labyrintu tajností - 20%
(1x)
Alex Golding musí za každou cenu zamezit svatbě svého švagra, který už je ženatý, a navíc s Alexovou sestrou čeká dítě. To se mu sice podaří, ale když uvidí jeho nevěstu, neodolá vášni, jakou v něm ta půvabná švadlena probudí.
světová
Ukázky

V labyrintu tajností

109 Kč
87 Kč
Milionové manželství - 20%
(1x)
Kdyby Chiara nepracovala v malé newyorské kavárně a nesetkávala se tam každé ráno s bohatým a vlivným podnikatelem Lazzerem, možná by se nedostala do problémů.
světová
Ukázky

Milionové manželství

69 Kč
55 Kč
Počátek - 20%
(17x)
Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
světová
Ukázky

Počátek

269 Kč
215 Kč
Vlk a dýka - 20%
(8x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
světová
Ukázky

Vlk a dýka

198 Kč
158 Kč
Návrat na Vysočinu - 20%
(1x)
Temperamentní Rowena MacLawryová se vrací na Skotskou vysočinu po pozoruhodně úspěšném debutu v londýnské společnosti a dává zcela jasně najevo, že ze svého dětského poblouznění Lachlanem MacTierem už vyrostla.
světová
Ukázky

Návrat na Vysočinu

189 Kč
151 Kč
Neprofesionál - 20%
Co se stane, když se zamilujete do své nejlepší kamarádky a kolegyně? Mám tu nejskvělejší práci na světě. Randím s krásnými ženami a píšu o tom. Ovšem rád bych svůj seznamovací blog posunul na vyšší úroveň.
světová
Ukázky

Neprofesionál

169 Kč
135 Kč
Odložený život - 20%
(1x)
Biografie pražské rodačky Dity Krausové (nar. 1929), která prošla Terezínem, Osvětimí a Bergen-Belsenem. Ve své biografii popisuje dětství v Praze, vzpomíná na rodiče a kamarády. V listopadu 1942 přišlo předvolání do transportu a rodina putovala nejprve do Terezína a pak do Osvětimi.
světová
Ukázky

Odložený život

249 Kč
199 Kč
Spletitý případ pana Montaguea - 20%
(3x)
Heathcote Montague zasvětil svůj život práci finančního poradce londýnské smetánky, ale zaplatil za to cenu nejvyšší – své soukromí. Pak ho však vyhledala svůdná slečna Violet Matchamová a požádala ho o pomoc.
světová
Ukázky

Spletitý případ pana Montaguea

199 Kč
159 Kč
Nevěsta k Vánocům - 20%
Šejk Salim al-Noury vede úspěšnou korporaci působící po celém světě, ale teď se musí vrátit do své rodné země, aby se po právu ujal koruny. Jen pár zasvěcených ví, že Salim o vládnutí nestojí a chce se koruny vzdát.
světová
Ukázky

Nevěsta k Vánocům

69 Kč
55 Kč
Temná dcera
(2x)
Leda, profesorka literatury na florentské univerzitě, pochází stejně jako všechny hrdinky románů Eleny Ferrante z Neapole. Kdysi odtamtud utekla, aby se vdala a porodila dvě dcery. Autorka i v tomto románě nahlíží do nitra ženy a do jeho zákoutí.
světová
Ukázky

Temná dcera

158 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 508 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 51 > >>