Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
česká

Kdo zabije Evu S.?
Eva Stieglitzová dostane jednoho dne anonym, že jsou její dny sečteny. Na svůj věk je však stále aktivní sportovkyně, která má pro strach uděláno. Když jí dcera s vnučkou nabídnou, že jí zajistí ochranu – soukromého detektiva, odmítne je.
česká
Ukázky

Kdo zabije Evu S.?

169 Kč
Houbařka
(11x)
Co všechno skrývá mycelium? Román Houbařka je příběh předem neúspěšného pokusu utéct traumatu.
česká
Ukázky

Houbařka

249 Kč
Za oponou války
(7x)
Prvotina z pera válečného reportéra a zpravodaje ČT.
česká
Ukázky

Za oponou války

198 Kč
Poslední aristokratka
(61x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
česká
Ukázky

Poslední aristokratka

160 Kč
Dům na samotě
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

česká
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
Prašina
(15x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
česká
Ukázky

Prašina

135 Kč
Zlodějka příběhů
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

česká
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
Netopýr
(25x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.
česká
Ukázky

Netopýr

299 Kč
Heřmánkové údolí
(12x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
česká
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Na zemské stezce
Na zemské stezce v blízkosti landštejnské zemské brány dojde k přepadení kupecké výpravy a následné záhadné vraždě rakouského šlechtice. Pozadí tohoto zločinu se snaží rozkrýt Adalrik ze Sichelbachu, velitel hradní posádky.
česká
Ukázky

Na zemské stezce

199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 837 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 84 > >>