Nejprodávanější tituly - leden 2020
křesťanství

Kdo byl Melchisedek? - 11%
Král a kněz Melchisedek je v biblických knihách více méně okrajovou postavou. Přesto dvě krátké zmínky o něm vyvolaly v židovském i křesťanském prostředí celou řadu intepretací, v nichž se tato tajemná postava těší velké pozornosti.
křesťanství

Kdo byl Melchisedek?

323 Kč
287 Kč
Modlím se za svou milou - 11%
Tato kniha je věnována všem, kteří chtějí zvát Boha do nejosobnějších oblastí svého života.
křesťanství

Modlím se za svou milou

80 Kč
71 Kč
Nebeské království je jako... - 11%
Jaké je nebeské království? Čemu se podobá? A jak je vidím já a jak Ty? V knize najde malý i velký čtenář šest podobenství, kterými nám Ježíš Kristus načrtl podobu nebeského království.
křesťanství

Nebeské království je jako...

205 Kč
182 Kč
Rozhovory pod věží - 11%
Osvědčený průvodce pravdami víry, modlitby, svátostmi a Desatera. Kniha vtipně usnadňuje pohotovou orientaci v každodenním prožívání víry.
křesťanství

Rozhovory pod věží

205 Kč
182 Kč
Síla manželovy modlitby - 20%
Jedná se o další povzbuzení k modlitbě ve vztazích, tentokrát zaměřené na manželovu modlitbu za svou ženu. Po přečtení této knihy si uvědomíte, že když do svého manželství pozvete Boha, i ta nejbezradnější situace se může změnit k lepšímu.
křesťanství
Ukázky

Síla manželovy modlitby

129 Kč
103 Kč
Skutky lásky - 20%
(1x)
Všichni víme, co je to nejvyšší, i dítě to ví, nejprostší člověk i ten nejmoudřejší, všichni víme, co je věc nejvyšší a všichni stejně, neboť to je, smím-li to tak říci, úkol, který je nám všem uložen.
křesťanství
Ukázky

Skutky lásky

500 Kč
400 Kč
Suďte sami! - 20%
(1x)
Kniha Suďte sami!, s podtitulem „Ke zkušení sebe samého, doporučeno současnosti“, vyšla až zásluhou P. Chr. Kierkegaarda (bratra SAK) více jak dvacet let po autorově smrti.
křesťanství
Ukázky

Suďte sami!

255 Kč
204 Kč
Západ a jeho víra - 11%
Zamyšlení při příležitosti 500 let od zahájení reformace.
křesťanství

Západ a jeho víra

233 Kč
207 Kč
Žalmy I. - 11%
Žalmy, písně pocházející z prostředí starověkého Izraele, pro svou vysokou poetickou hodnotu nepochybně patří ke světovému kulturnímu dědictví.
křesťanství

Žalmy I.

179 Kč
159 Kč
Dějiny proti pohanům - 11%
Orosiovy dějiny, v nichž se autor inspiruje Augustinovou tezí o vítězství Boží obce, představují významný doklad vývoje křesťanské univerzalistické historiografie a ovlivnily řadu středověkých autorů, např. Isidora ze Sevilly či Otu z Freisingu.
křesťanství

Dějiny proti pohanům

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 104 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>