Nejprodávanější Kniha - leden 2020
světová

Bouncer
Jodorowského scénář nás zavádí do doby po konci občanské války, kdy někteří vojáci Jihu sice pateticky vyhlašují pokračování v boji za ideály Konfederace, ale my otřeseně sledujeme, jak se propadají jen k nízkým osobním cílům a k násilí.
světová

Bouncer

898 Kč
Čas zrady
Oslavovaný a obávaný. Barbarossa na cestě k samému vrcholu.
světová

Čas zrady

404 Kč
Expedice na Severní pól
Úchvatný příběh největšího českého polárníka, velkého cestovatele, malíře, topografa a dobrodruha, velitele rakousko-uherské polární expedice a objevitele země Františka Josefa.
světová

Expedice na Severní pól

538 Kč
Hlubiny
(1x)
Život člověka se odehrává mezi jeho prvním nádechem a posledním výdechem. Autobiografie slavného francouzského volného potápěče.
světová

Hlubiny

314 Kč
Manuál pro uklízečky
(5x)
V povídkách, které vznikaly zhruba od šedesátých do devadesátých let 20. století, se Berlinová inspirovala dětstvím stráveným v těžařských městečkách na americkém Západu, mládím, které prožila mezi společenskou smetánkou v jihoamerickém Chile.
světová
Ukázky

Manuál pro uklízečky

268 Kč
Mysl a její funkce
(1x)
Geše Rabten při nesčetných příležitostech předával učení o nejrůznějších tématech Dharmy, učení schopná podněcovat proměnu a vnášet světlo do myslí naslouchajících. Tato kniha, zaznamenávající některé z těchto výkladů.
světová

Mysl a její funkce

441 Kč
Oběť 2117
(4x)
V osmém dílu detektivní řady o oddělení Q autor odhaluje Asadovu pohnutou minulost.
světová
Ukázky

Oběť 2117

359 Kč
Obscénní pták noci
(2x)
Obscénní pták noci je román, který nemá obdoby. José Donoso kdysi přiznal, že při jeho psaní trpěl nesnesitelnými bolestmi – a pochopil, že pokud knihu nedokončí, nikdy se jich nezbaví. Výsledný román se stal textem, o kterém se píší dizertace.
světová

Obscénní pták noci

313 Kč
Oheň a krev
(4x)
Oheň a krev, úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí zcela nový pohled na bouřlivou, často krvavou a vždy fascinující historii Západozemí.
světová
Ukázky

Oheň a krev

670 Kč
Starý pan Flood
(1x)
Předkládaný svazek navazuje na předchozí vydání Mitchellových povídek Nahoře ve starém Hotelu (2015) a Tajemství Joe Goulda (2017) v nakladatelství Opus a zahrnuje obsáhlejší soubor Old Mr. Flood sestávající ze tří povídek.
světová

Starý pan Flood

223 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>