Nejprodávanější Kniha - leden 2020

Lidské tělo - první otázky
Proč umíme mluvit? A změní se mi barva očí? Odpovědi na všechny zvídavé otázky týkající se lidského těla se dočteš v této knize s odklápěcími okénky.

Lidské tělo - první otázky

134 Kč
Lístek, který explodoval
Ve vyvrcholení Burroughsovy trilogie se v kratších prózách opět pohybujeme v krajích děsivých nočních můr, vzdáleně připomínajících pralesy Jižní Ameriky, v mimozemském prostoru, ale i v ulicích Londýna a jeho podsvětí.

Lístek, který explodoval

268 Kč
Literatura a sociálno
(1x)
Monografie se zaměřuje na dva současné směry sociálně kontextového studia literatury: teorii literárního pole Pierra Bourdieua a kulturní materialismus Raymonda Williamse a Alana Sinfielda.

Literatura a sociálno

266 Kč
Loupežník
(1x)
Po románech Jakob von Gunten, Sourozenci Tannerovi a Pomocník z počátku 20. století napsal Robert Walser (1878–1956) ještě dva romány, jejichž rukopisy jsou dnes nezvěstné, a konečně v roce 1925 svůj poslední román Loupežník.

Loupežník

223 Kč
Lov na Židy
Jan Grabowski ve své knize Lov na Židy podrobně zkoumá osudy pronásledovaných na příkladu jednoho okresu v Malopolském vojvodství.

Lov na Židy

405 Kč
Magorova oáza
Svazkem Magorova oáza se uzavírá vydávání díla Ivana M. Jirouse v nakladatelství Torst. Svazek obsahuje časopisecky publikovaný cyklus Na Oáze, množství drobných textů z let 1997–2011 a též všechny Jirousovy rozhovory z daného období.

Magorova oáza

538 Kč
Marie Terezie B1/B2
Na stránkách knihy máte možnosti nahlédnout do soukromého života jedné z nejmocnějších žen své doby a poznat Marii Terezii jako milující a věrnou manželku, něžnou, ale i přísnou matku.

Marie Terezie B1/B2

242 Kč
Marxismus a skok do království svobody
(1x)
Jedinečný pokus o analýzu marxismu jako filozofického a sociologického systému, založeného na utopickém myšlení směřování k individuální svobodě.

Marxismus a skok do království svobody

448 Kč
Mechanika letu I. Letové výkony
(1x)
Učebnice je určena posluchačům technických univerzit, studujícím jakýkoliv obor zaměřený na letecké inženýrství, budoucím pilotům dopravních letadel i odborníkům z letecké praxe, kteří si chtějí oživit problematiku letových výkonů.

Mechanika letu I. Letové výkony

396 Kč
Mějte se ráda
Nadáváte si v duchu si za to, co jste řekla, že jste nestihla termín nebo že vypadáte hloupě?

Mějte se ráda

215 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>