Nejprodávanější tituly - leden 2020
křesťanství

Integrální poznání - 11%
Český jezuita, kardinál Tomáš Špidlík se v samém závěru svého života důsledky roztříštěnosti celku života na fragmenty důkladně zaobíral. Bystře a kompetentně nás provází tím, co dnešní civilizace postrádá: úctu k celku života.
křesťanství

Integrální poznání

261 Kč
232 Kč
Kdyby lásky neměl - 11%
Životopisná kniha o arcibiskupovi olomouckém Antonínu Stojanovi. ThDr. Antonín Cyril Stojan, pokřtěn jako Antonín Paduánský (22. května 1851 Beňov - 29. září 1923 Olomouc) byl moravský římskokatolický duchovní a politik.
křesťanství

Kdyby lásky neměl

88 Kč
78 Kč
Liturgie pramene
(1x)
Pojednání libanonského dominikána o liturgii je na českém trhu zcela neobvyklé jak svým žánrem, tak teologickou hlubinou. Jeho poetický a mystický text nás uvádí do liturgického dění s neobvyklou živostí.
křesťanství

Liturgie pramene

198 Kč
Tvůj křest - 11%
Dárková kniha ke křtu dítěte. Stručně a přehledně shrnuje celou liturgii svátosti křtu.
křesťanství

Tvůj křest

149 Kč
132 Kč
Zpověď? Ne! - 11%
Je zpověď pro vás frustrující záležitostí? Anebo nevíte, co vlastně máte při vyznání hříchů říct? Jak se dívá na zpovídání kněz a proč ještě stále stojí před vánočními či velikonočními svátky u zpovědnic fronty?
křesťanství

Zpověď? Ne!

124 Kč
110 Kč
Aramejský otčenáš
Nový překlad Otčenáše z aramejštiny, původního Ježíšova jazyka, spolu s meditačními tanci universálního míru.
křesťanství

Aramejský otčenáš

182 Kč
Pár kroků do křesťanství - 11%
Pár kroků do křesťanství je základní kurz určený původně pro druhý stupeň základní školy nebo pro mladší gymnazisty. Obsahuje několik kroků, kterými člověk může vstoupit do oblasti náboženství a později křesťanství.
křesťanství

Pár kroků do křesťanství

197 Kč
175 Kč
Věda, víra, Darwinova teorie a stvoření podle knihy Genesis - 11%
(3x)
V textu je diskutován vztah vědy a víry, Darwinovy teorie a první kapitoly knihy Genesis, evoluce a křesťanství. Zvláštní pozornost je pak věnována třem zprávám o stvoření knihy Genesis a vztahu těchto textů k moderní vědě.
křesťanství

Věda, víra, Darwinova teorie a stvoření podle knihy Genesis

241 Kč
214 Kč
Žít v dialogu - 11%
Kniha „Žít v dialogu“ je druhým dílem souboru tématicky utříděných myšlenek z děl Tomáše Halíka a čtenář zde najde, kromě jiného, sociologické, historiografické a politologické reflexe fenoménu náboženství.
křesťanství

Žít v dialogu

224 Kč
199 Kč
Minutové nesmysly - 11%
Až budete číst krátké příběhy a probojovávat se mistrovým tajemným jazykem, možná bezděky narazíte na učení Tichu, jež je v knize ukryto, a dojdete k Probuzení ? a proměníte se. To právě znamená Moudrost: Změnit se tím, že si uvědomíme skutečnost.
křesťanství

Minutové nesmysly

196 Kč
174 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 105 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>