Nejprodávanější tituly - leden 2020
křesťanství

Moje první Bible - 20%
Poprvé u nás vychází nejznámější příběhy z Bible ve srozumitelném podání pro naše nejmenší posluchače. Poutavé a laskavé vyprávění Nadi Konvalinkové a Vladimíra Javorského je zárukou, že nahrávka zaujme celou rodinu.
křesťanství
Ukázky

Moje první Bible

189 Kč
151 Kč
---aděje na s--- - 11%
Příbeh je určen především adolescentní mládeži. Hlavní hrdinové příběhu, Adam a Eva, prožívají vztah první lásky. Žijí v prostředí, kde se katolická víra setkává s ateismem. To v nich vyvolává nespočet otázek..
křesťanství

---aděje na s---

153 Kč
136 Kč
Čteme bibli s církevními otci - 11%
Bible formuje každou generaci křesťanů a kulturní společnost vůbec. Autorka, znalá patristiky, předkládá pravidla, která otcové používali pro výklad Písma.
křesťanství

Čteme bibli s církevními otci

162 Kč
144 Kč
Svatý Augustin
Autor se zabývá Augustinovými snahami o syntézu křesťanství a antiky, jeho názory na vztah jednotlivce k církevní instituci, zdůrazňuje jeho chápání lidské svobody a nutnosti aktivity a mravní zodpovědnosti každého jedince.
křesťanství

Svatý Augustin

134 Kč
Klíč k Chíramovi - 6%
Při rozboru symboliky zednářských obřadů dochází autoři k důkazu přímé spojitosti mezi moderními zednáři a středověkými templáři a k rekonstrukci zapomenutého příběhu Ježíše a jeho bratra Jakuba.
křesťanství

Klíč k Chíramovi

304 Kč
286 Kč
Kouzelný kalendář - 6%
(4x)
Dramatizace knihy slavného norského autora (např. Sofiin svět). V hlavních rolích Marek Eben, Tobiáš Vacek Libuše Šafránková, Josef Abrhám, Josef Somr. Hudba a texty písní Marek Eben. Vychází ve formátu CD-audio na třech discích.
křesťanství

Kouzelný kalendář

297 Kč
279 Kč
Zůstat na zemi - 20%
(1x)
Druhý svazek edice Rozhovory nad biblí přináší přepisy rozhlasových rozhovorů Petra Vaďury s Janem Sokolem, které vznikaly v rozmezí let 2002–2007.
křesťanství
Ukázky

Zůstat na zemi

140 Kč
112 Kč
Křesťanství a jóga - 11%
(1x)
Kniha přibližuje základní křesťanské principy s použitím biblických i mimobiblických textů a srovnává je s učením jógy.
křesťanství

Křesťanství a jóga

223 Kč
198 Kč
Největší hereze - 6%
Kniha je věnována problematice počátků, rozvoje a doktrinální podoby katarské herze. Autorem v ní detailním způsobem sleduje konstruování obrazu katara jako dualistického heretika inkvizitory 13. století.
křesťanství

Největší hereze

219 Kč
206 Kč
Stezka ve skalách. Postila - 11%
Nový soubor kázání profesora Evangelické teologické fakulty UK, religionisty, biblisty a evangelického kazatele Jana Hellera, navazuje svou formální úpravou na jeho první, čtenářsky velmi úspěšnou sbírku kázání nazvanou „Jak orat s čertem“.
křesťanství

Stezka ve skalách. Postila

250 Kč
222 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 104 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>