Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2020

Můj první pracovní sešit - Spojování
Zábavný úvod do používání tužky, velký a praktický průvodce a základ pro budoucí psaní číslic a písmen – to je sešit Spojování, základní kámen metody Kumon.

Můj první pracovní sešit - Spojování

161 Kč
Nalepuj!
V tomto sešitě si bude vaše dítě rozvíjet jemnou motoriku a zároveň si užije spoustu legrace se samolepkami a naučí se pracovat s lepidlem.

Nalepuj!

224 Kč
O mašinkách - Pohádky na kolejích
Projeďte se s Kolozubkou do dolu a mezi skřítky, s Křivoklátským expresem v historické mašince z Prahy až na Křivoklát.

O mašinkách - Pohádky na kolejích

179 Kč
Objevujeme svět! Hasiči
Poznej práci hasičů, nauč se nová slova a užij si u toho spoustu zábavy. Leporelo pro nejmenší s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.

Objevujeme svět! Hasiči

224 Kč
Počátek
(8x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
Ukázky

Počátek

448 Kč
Podivná smrt Evropy
(5x)
Douglas Murray brilantně líčí příběh masové imigrace do Evropy – její počátky v poválečném nedostatku pracovní síly, její zintenzivnění při slučování rodin a konečně humanitární ospravedlňování otevřených hranic.

Podivná smrt Evropy

376 Kč
Sudoku pro chvíle pohody
Více než 500 sudoku ve třech stupních obtížnosti.

Sudoku pro chvíle pohody

89 Kč
Tisíc tváří hrdiny
(3x)
Klasická Campbellova práce ukazuje na příkladech mytických příběhů pravdy skryté za náboženskými a mytologickými postavami a nechává z nich vyplynout obecně platné významy, aktuální i v dnešním světě.
Ukázky

Tisíc tváří hrdiny

358 Kč
Uchem jehly
(1x)
Kniha rozhovorů kněze Zbigniewa Czendlika vychází z oblíbeného pořadu České televize Uchem jehly. „Netradiční“ moderátor si zve již několik let na lanškrounskou faru hosty, kteří ve svém životě a ve své kariéře dosáhli významných úspěchů.

Uchem jehly

268 Kč
Úvod do psychologie
Vyhledávaná publikace s didaktickou pečlivostí charakterizuje stěžejní psychologické pojmy a zároveň čtenáře seznamuje s historií i aktuálním směřováním oboru.

Úvod do psychologie

359 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100