Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
romantika

Iluze - 20%
Překladatelka Karla potkává Martina v těžkém období svého života. Doposud dokonalý vztah s jediným synem začíná s jeho dospíváním dostávat trhliny, když se Tomáš snaží vyrovnat s vlastní identitou a vztahem k otci a začne experimentovat s drogami.
romantika
Ukázky

Iluze

179 Kč
143 Kč
Konkurz na manželku - 20%
Personalistku Danicu, která se ocitla bez práce, svedla dohromady s majitelem úspěšné firmy Lukem Dallasem náhoda. Luke jí nabídl zakázku: uspořádat konkurz na jeho manželku, za což jí vyplatí tři sta tisíc dolarů.
romantika
Ukázky

Konkurz na manželku

69 Kč
55 Kč
Kudy ke hvězdám - 20%
(2x)

Jen lesy, hvězdy... a kluk, který jí zlomil srdce. Od loňského školního plesu se bývalí nejlepší kamarádi / teď úhlavní nepřátelé Zorie a Lennon snaží jeden druhému vyhýbat ze všech sil. Ale když se kempování s partou kamarádů tak trochu nepovede, ocitnou se uprostřed divočiny. Sami. Spolu.

romantika
Ukázky

Kudy ke hvězdám

209 Kč
167 Kč
Ledová kráska - 20%
(1x)
Diana se po smrti svého otce potýká s velkými finančními problémy. Staré rodinné sídlo vyžaduje naléhavou opravu a ona netuší, kde na ni vzít. Co takhle najít si skutečně bohatého manžela?
romantika
Ukázky

Ledová kráska

69 Kč
55 Kč
Milionářova rukojmí - 20%
(1x)
Aby Nessa zachránila svého bratra, nezbývá jí nic jiného než se vydat za majitelem hřebčína Lucem a požádat ho o pomoc. Netuší však, jak neúprosný Luc umí být… dokud její bratr nesplatí dluh, stane se Nessa Lucovou rukojmí!
romantika
Ukázky

Milionářova rukojmí

69 Kč
55 Kč
Návrat na Vysočinu - 20%
(1x)
Temperamentní Rowena MacLawryová se vrací na Skotskou vysočinu po pozoruhodně úspěšném debutu v londýnské společnosti a dává zcela jasně najevo, že ze svého dětského poblouznění Lachlanem MacTierem už vyrostla.
romantika
Ukázky

Návrat na Vysočinu

189 Kč
151 Kč
Nepolepšitelný sukničkář - 20%
(1x)
Molly Morganová se po tragických zkušenostech s vlastním manželstvím snaží pomáhat ohroženým mladým ženám a založí pro ně Dům naděje. Tam se dívky připravují pro praktický život, aby se později mohly postavit na vlastní nohy.
romantika
Ukázky

Nepolepšitelný sukničkář

109 Kč
87 Kč
Osudová zkouška - 20%
Jonathanu Tarletonovi zbývá půl roku života. Během té doby musí zajistit rodinné dědictví manželstvím naoko. Přesvědčí tedy svoji krásnou osobní asistentku Lisette, aby se za něj provdala...
romantika
Ukázky

Osudová zkouška

69 Kč
55 Kč
Panství Calverley Hall - 20%
(1x)
Pro Connora Hamiltona to měl být triumfální návrat do Calverley Hall, neboť přijel jako jeho majitel, ne už jako chudý kovářův syn, kterým kdysi býval.
romantika
Ukázky

Panství Calverley Hall

109 Kč
87 Kč
Petrohradská romance - 20%
(1x)
Hrabě Alexej Děrevenko zaměstná na doporučení tajemné Madame Z anglickou léčitelku a herbalistku Allison Galbraithovou. Potřebuje její pomoc s vysvětlením náhlého skonu svého bratra a také jako vychovatelku osiřelých neteří a synovce.
romantika
Ukázky

Petrohradská romance

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 223 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 .. 23 > >>