Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
medicína

Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním - 20%
Kniha je určena odborníkům pracujícím v pomáhajících profesích a veřejnosti se zájmem o problematiku duševně nemocných. Úvod vymezuje základní pojmy a možnosti výskytu duševních onemocnění.
medicína
Ukázky

Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním

229 Kč
183 Kč
Bulimie - 20%
(1x)
Mentální bulimií trpí v České republice každá dvacátá dívka. První náznaky tohoto psychického onemocnění můžeme vysledovat již u dívek kolem čtrnáctého roku věku.
medicína
Ukázky

Bulimie

169 Kč
135 Kč
Farmakologie - 20%
Základní a dlouho očekávaná učebnice pro studenty zdravotnických oborů na lékařských a zdravotně sociálních fakultách i vyšších odborných školách. Text je doplněn mnoha grafy a praktickými příklady z praxe. Kniha obsahuje velké množství praktických p
medicína
Ukázky

Farmakologie

365 Kč
292 Kč
Medicínské historky z Královéhradecka - 20%
Kniha obsahuje na 300 medicínských humorných historek, ukazujících naše lékaře i jiné zdravotníky nikoliv jako bronzové sochy stojící na mramorovém podstavci, ale jako skutečné lidi se všemi lidskými vlastnostmi.
medicína
Ukázky

Medicínské historky z Královéhradecka

161 Kč
129 Kč
Anglicko-český stomatologický slovník - 20%
Moderní publikace potřebná jak pro komunikaci mezi stomatologickým personálem a anglicky mluvícím nemocným, tak pro odbornou komunikaci v zahraničí a zejména pro překlady anglické odborné literatury (metody, techniky, nástroje, materiálů).
medicína
Ukázky

Anglicko-český stomatologický slovník

382 Kč
306 Kč
Návykové látky v těhotenství - 20%
Kniha se zabývá charakteristikou populace drogově závislých těhotných, důsledky užívání drog v těhotenství, vlivem jednotlivých skupin návykových látek na plod a průběh těhotenství a léčbou závislosti v tomto období.
medicína
Ukázky

Návykové látky v těhotenství

109 Kč
87 Kč
Psychologie smysluplnosti existence - 20%
Na českém trhu bezkonkurenční kniha zpracovává v současné době velmi diskutované téma otázky smysluplnosti existence člověka. Autor předkládá tuto knihu všem, kterým není lhostejný smysl našich aktivit.
medicína
Ukázky

Psychologie smysluplnosti existence

246 Kč
197 Kč
Revmatologický výkladový slovník - 20%
Publikace obsahuje přehled termínů a definic v klinické revmatologii. Jedná se o abecední uspořádání vybraných nozologických jednotek ze skupiny nemocí pohybového aparátu, důležitých laboratorních údajů se zvláštním zřetelem na imunologické parametry.
medicína
Ukázky

Revmatologický výkladový slovník

417 Kč
334 Kč
Fyziologie - 20%
Fyziologie pro studenty zdravotnických oborů je určena všem studentům nelékařských zdravotnických oborů i oborů sociálně-zdravotních, které jsou realizovány na vyšších odborných školách a v bakalářských a magisterských programech vysokých škol.
medicína
Ukázky

Fyziologie

200 Kč
160 Kč
Onemocnění karotid a velkých cév aortálního oblouku - 20%
Autoři se rozhodli pro sepsání této nové monografie, přesto, že na našem knižním trhu existují i další publikace zabývající se stejnou či podobnou tematikou.
medicína
Ukázky

Onemocnění karotid a velkých cév aortálního oblouku

208 Kč
166 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 113 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>