Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2020

Kouzlo maličkostí
Filosof a teolog Anselm Grün radí, jak začít žít harmoničtější a radostnější život, těšit se ze vztahů, z toho, že jsme na světě, být se sebou spokojeni a zároveň být přínosem pro svoje bližní, jak objevit vnitřní klid a jak nepromarnit svůj život.

Kouzlo maličkostí

179 Kč
Lassie se vrací
(1x)
Nesmrtelný příběh o přátelství psa a člověka.

Lassie se vrací

373 Kč
Mezi tiárou a orlicí II.
(1x)
Ve druhém díle sledujeme mocenský vzestup knížete Vratislava II, jeho střety s ambiciozním polským knížetem i papežem až ke přelomové korunovaci.

Mezi tiárou a orlicí II.

359 Kč
Motáky nezvěstnému
Strhující příběh dvacetiletého Viléma Svobody, politického vězně padesátých let, líčí brutální poměry v československých koncentračních táborech, zejména v uranových dolech na Jáchymovsku.

Motáky nezvěstnému

359 Kč
Nůž
(5x)
Harry Hole balancuje nad propastí. Už mnohokrát se probudil s temným tušením, prázdnou hlavou a kocovinou jako trám. Tentokrát je ovšem probuzení horší než jindy.

Nůž

359 Kč
Poklad byzantského kupce
Děj knihy se odehrává v archeologickém prostředí. Při autohavárii stařičké Pragy Alfy, jejíž kufr je tak kuriózně krabicovitý a veliký, že by se do něj dala ukrýt mrtvola, vypadne do posečené trávy na louce vedle silnice tělo zavražděné ženy.

Poklad byzantského kupce

269 Kč
Povídky z Oděsy a odjinud
Mark Polevoj, dnes žijící v Praze, se ve svých povídkách vrací do rodné Oděsy a vykresluje příběhy, které se mohly odehrát pouze tam.

Povídky z Oděsy a odjinud

89 Kč
Purpurové řeky
(3x)
V prostředí skal a ledovců jsou postupně nalezena tři zmučená těla – všechna ve stejné, zvláštní pozici.

Purpurové řeky

359 Kč
Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět
(1x)
Čtyřicet zlepšováků, jak zdokonalit svět, které autor nenavrhuje politikům, ekonomům ani různým aktivistům, ale rovnou pánu Bohu, jsou vtipnou sondou do našich strachů, komplexů, slabostí, chyb, zbytečných starostí a malicherností.

Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět

269 Kč
Růže pro Algernon
(4x)
Charlieho IQ 68 náhle vzrostlo na 185. Pomůže si? Pekařský pomocník Charlie Gordon je mentálně retardovaný, což nutně neznamená, že by si jako kdokoli jiný nechtěl v životě polepšit.

Růže pro Algernon

314 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 397 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 40 > >>