Nejprodávanější tituly - říjen 2020
povídky

Zlatá jablka
(1x)
Hrst jižanských povídek spojených společnými postavami a tvořící modernistický román.
povídky
Ukázky

Zlatá jablka

253 Kč
Darebáci

Pokud jste si oblíbili fantastiku, která není pouze černobílá, pak vás antologie veleúspěšného spisovatele George R. R. Martina a uznávaného editora Gardnera Dozoise odmění množstvím jemných odstínů šedi.

povídky
Ukázky

Darebáci

448 Kč
Dárek z pravé lásky
Jestli máte rádi vánoční příběhy, vánoční filmy, vánoční pořady v televizi a speciální vánoční díly vašich oblíbených seriálů a především, jestli máte vánoční antologie, pak se do téhle knížky rozhodně zamilujete.
povídky

Dárek z pravé lásky

305 Kč
Doma i jinde
Kniha volně navazuje na předchozí povídkový soubor Doma. Opět jsme v několika povídkách uvedeni do běžného života židovských obyvatel venkova a maloměsta v polovině 19. století.
povídky
Ukázky

Doma i jinde

58 Kč
Exhumace

Kdo má rád Kahudu, má ho rád pro jeho skvělé vypravěčství, pro jeho obrazutvornost a humor, pro jeho rochnění v textu o životě a všem, co k němu patří. Další povídková kniha v kompaktní sérii druhých vydání.

povídky

Exhumace

194 Kč
Jablko
(2x)
Neobyčejně populární Faberův román Kvítek karmínový a bílý končí větou „Ale teď už je čas, abyste mě nechali jít.“ Přesně to ale mnozí čtenáři nebyli ochotní udělat.
povídky

Jablko

178 Kč
Nervy v čokoládě
Když devět lidí dělá totéž, tak to není vždy totéž. A u spisovatelů to platí dvojnásob. Devět mladých autorů + jedno téma Nervy v čokoládě = devět osobitých povídek. Každá s jinou příchutí, každá jedinečná a dechberoucí.
povídky

Nervy v čokoládě

89 Kč
Sedm dobrých let
(2x)
V povídkách autor vypráví o otci a jeho poválečných dobrodružstvích, o vlastním psaní a o životě literáta-profesionála, který se mimo jiné odehrává v letištních halách během cest na autorská čtení všude možně po světě.
povídky

Sedm dobrých let

179 Kč
Uhnutiny uhnutý
Uhnutiny nenajdete v žádném slovníku. Jen ve slovníku dědečka z pražského sklepního bytu, domovního důvěrníka a donašeče, věrně sloužícího soudruhům komunistům. Realisticky napsané vyprávění zavede čtenáře do časů, kdy zkratky VB, SSM, VUML, StB ...
povídky

Uhnutiny uhnutý

171 Kč
Vzpomínky na Sušicko z dob kněžny Káči
Místopisný povídkový příběh z doby Lamberků na Podlesí.
povídky

Vzpomínky na Sušicko z dob kněžny Káči

206 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 173 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 .. 18 > >>