Nejprodávanější knihy - říjen 2020
esoterika a astrologie

Tajemství života aneb odtajněná sdělení - 11%
Kniha o reinkarnaci vás poučí o tom, že karma jednolivce je zároveň karmou národa, že čas neexistuje, že žijete nyní, ale i v minulosti a budoucnosti.
esoterika a astrologie

Tajemství života aneb odtajněná sdělení

351 Kč
312 Kč
V souznění se sebou - 11%
Pravou životní hodnotou člověka je životní moudrost, zakládající se na osobní zkušenosti. Vnucování této hodnoty druhým však samu hodnotu ničí.
esoterika a astrologie

V souznění se sebou

250 Kč
222 Kč
Abeceda Astrologie - 11%
Čtenář v knize najde i všechny důležité kroky, potřebné ke komplexnímu výkladu vlastního horoskopu zrození. Autor fundovaně zasvěcuje čtenáře s možnostmi a hranicemi astrologie a ukazuje, jaký vliv mají hvězdy na náš život.
esoterika a astrologie

Abeceda Astrologie

295 Kč
262 Kč
Rozkvetlé srdce sebepřijetí - 11%
(1x)
Pomocí mandal Rozkvetlého srdce poznáváme sama sebe, rozkvétáme, uvědomujeme si svoji originalitu a cítíme poklady v nás: lásku, radost, klid, harmonii.
esoterika a astrologie

Rozkvetlé srdce sebepřijetí

135 Kč
120 Kč
Šamanské techniky a rituály - 11%
Autor vysvětluje na základě četných příkladů z Ameriky, Asie, Austrálie a Afriky strukturu šamanských rituálů. Šamanské rituály jsou cestou i pro dnešního člověka, cestou, na níž otevře svou duši a jež ho zavede až k prahu "dimenze naplněného času".
esoterika a astrologie

Šamanské techniky a rituály

358 Kč
318 Kč
Mandaly rovnováhy - síla celku - 11%
Malování mandal z této knihy umožňuje s radostí a s využitím vlastní tvořivosti zlepšit svůj život v oblastech vztahů, financí, práce, zdraví, osobního rozvoje...
esoterika a astrologie

Mandaly rovnováhy - síla celku

135 Kč
120 Kč
Místa síly - 11%
Místa síly představují oblasti se zvýšenou přírodní energií. Tzuto energii, která se dá nejen vycítit, ale také změřit, se lidé snažili využívat ve všech dobách a ve všech kulturách.
esoterika a astrologie

Místa síly

295 Kč
262 Kč
Souvislosti - 11%
Poznejte souvislosti a stanete se tím největším kouzelníkem, kouzelníkem souvislostí, kouzelníkem a pánem svého života...
esoterika a astrologie

Souvislosti

135 Kč
120 Kč
Astrodiagnóza - průvodce léčením / Zjednodušená vědecká astrologie - 11%
(1x)
V jednom svazku je průvodce léčením – pojednání o lékařské astrologii a diagnostikování z horoskopu a z ruky. Dále kompletní učebnice s návodem pro sestavení horoskopu, s filozofickou encyklopedií astrologie a s tabulkami planetárních hodin.
esoterika a astrologie

Astrodiagnóza - průvodce léčením / Zjednodušená vědecká astrologie

359 Kč
319 Kč
Čtyři knihy o józe - 11%
Pokud bychom hledali skutečného nestora moderní jógy, pak se jím bez dlouhého pátrání stane Svámí Vivékánanda – indický mystik, myslitel a národní buditel, který jako první na přelomu 19. a 20. století seznámil Západ s východní moudrostí.
esoterika a astrologie

Čtyři knihy o józe

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 179 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 > >>