Nejprodávanější knihy - říjen 2020
esoterika a astrologie

Magie ve středověku - 6%
(3x)
Autor ve své nejvýznamnější práci sleduje vývoj magie od jejích předkřesťanských kořenů, přes její křesťansko-pohanskou podobu v období vrcholného a pozdního středověku až po její okultistické vyústění v 15. a 16. století.
esoterika a astrologie

Magie ve středověku

253 Kč
238 Kč
Magie pro pokročilé - 11%
(1x)
Magie pro pokročilé volně navazuje na autorovu dříve vydanou knihu Magie. Některá témata jsou zde rozšířena a prohloubena, na jiná nabízí trochu jiný pohled, a objevují se zde ovšem i témata nová.
esoterika a astrologie

Magie pro pokročilé

450 Kč
400 Kč
Techniky čakrové terapie - Čištění čaker - 11%
Pomocí duchovního léčení obnovíte své zdraví, harmonii a rovnováhu a naučíte se, jak se napojit na proud léčebné energie, který je ve vás i kolem vás a jak obratně a soucitně léčit sebe sama i ostatní.
esoterika a astrologie

Techniky čakrové terapie - Čištění čaker

313 Kč
278 Kč
Orgánové hodiny v čínské medicíně - 11%
Orgánové hodiny nejsou nic nového. Přestože jde o vědění staré tisíce let, není současný zájem o ně žádným pomíjivým módním jevem. Orgánové hodiny si každý z nás nese v sobě, jen je musíme znovu objevit a začít využívat.
esoterika a astrologie

Orgánové hodiny v čínské medicíně

295 Kč
262 Kč
Keltská přírodní magie Wicca - 11%
Wicca, moderní náboženství čarodějek a čarodějů, si získává po celém světě stále více příznivců, a proto o ní také vychází stále více knih. Dílo Scotta Cunninghama je však i v této záplavě wiccanských příruček naprosto jedinečné.
esoterika a astrologie

Keltská přírodní magie Wicca

322 Kč
286 Kč
Parapsychologie - základní kniha - 11%
Kniha představuje obsáhlý zdroj informací o parapsychologii, o její historii a o jednotlivých jevech, kterými se zabývá, především o mimosmyslovém vnímání a psychokynezi.
esoterika a astrologie

Parapsychologie - základní kniha

261 Kč
232 Kč
Základní kniha kineziologie - 11%
Kineziologie - nauka o pohybu - nová cesta ke zdraví, na které se můžete naučit kineziologické cviky, jež můžete provádět bez jakýchkoliv pomůcek, informace o energetické rovnováze těla, sebeléčebném reflexu..
esoterika a astrologie

Základní kniha kineziologie

295 Kč
262 Kč
Krok za krokem 1.Vodnář - 11%
Autor popisuje využití mystiky a magie v léčitelství a diagnostice.
esoterika a astrologie

Krok za krokem 1.Vodnář

176 Kč
156 Kč
Božská metafyzika - 12%
Jan Pordage, anglický mystik a doktor lékařství, žil ke konci XVII. a na počátku XVIII. století. Svoje spisy psal kolem roku 1715. Se známou mystickou spisovatelkou Jane Leadeovou založil tzv. Filadelsfkou Společnost mystickou.
esoterika a astrologie

Božská metafyzika

76 Kč
67 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 179 položek
<< < 1 .. 16 17 18