Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
fantasy

Stín nad Trevírem - 20%
(2x)
Svižné dobrodružství, které si v ničem nezadá s eskapádami slavné partičky z Rozmaru a anglických říčních božstev.
fantasy
Ukázky

Stín nad Trevírem

169 Kč
135 Kč
Operace Thümmel - 20%
(1x)
Vítejte v sérii Legie – novém světě Františka Kotlety a Kristýny Sněgoňové, space opeře temné, akční i zábavné, jak jen to chladný vesmír dovolí.
fantasy
Ukázky

Operace Thümmel

259 Kč
207 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Ptačí sněm - 20%
(3x)
A jsou zpět! Protože od rozdělané práce se neodchází. A od té podivné už vůbec ne.
fantasy
Ukázky

Sirotčinec slečny Peregrinové: Ptačí sněm

225 Kč
180 Kč
Strážce duší - 20%
Alice Wyndhamová celý život vídala podivné ptáky, pro všechny ostatní neviditelné… pak se ovšem od záhadného Crowleyho dozví, že je „aviaristka“ a jako taková vidí lelky, magické ptáky strážící lidské duše.
fantasy
Ukázky

Strážce duší

339 Kč
271 Kč
Noci běsů - 20%
(6x)
Před dvanácti lety ze zapadlé vesnice v pohraničí, kde platí vlastní pravidla a lidé stále věří ve staré bohy, zmizely beze stopy čtyři děti. Teď se vrátili jako dospělí lidé. Mezi nimi i Astrid Mahlerová. Ona ani ostatní si nepamatují, kde celou dobu byli a co se jim stalo.
fantasy
Ukázky

Noci běsů

249 Kč
199 Kč
Zvony Londýna - 20%
(1x)
Peter Grant, londýnský detektiv a čarodějnický učeň, nyní hraje klíčovou roli v bezprecedentní operaci bezpečnostních sil, která má Muže bez tváře dostat před soud.
fantasy
Ukázky

Zvony Londýna

198 Kč
158 Kč
Juraj Jánošík a parní templ - 20%
(1x)
Steampunkový, pardon, parokokový Juraj Jánošík je zpět! Nové dobrodružství jej zavede z Terchové až do Paříže, Haagu a Londýna. Příběh však začíná v Praze, kde je Juro svědkem vraždy českého krále Hirama I. ...
fantasy
Ukázky

Juraj Jánošík a parní templ

169 Kč
135 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 20%
(9x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
fantasy
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

189 Kč
151 Kč
Balada o ptácích a hadech - 20%
(3x)
Pohánějí ho ambice. Soupeření ho žene kupředu. Ale za moc se platí. Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow se v Kapitolu připravuje na svou jedinou příležitost získat slávu jako trenér, jeho šance jsou však mizivé.
fantasy
Ukázky

Balada o ptácích a hadech

349 Kč
279 Kč
Devátý spolek - 20%
(2x)
Královna young adult debutuje s mystery románem pro dospělé! Alex Sternová je jiná než ostatní prváci na Yale. Jako jediná přežila děsivý, dosud nevyřešený masakr, a ačkoliv nedokončila školu, dostala nabídku na této prestižní univerzitě studovat. Volná vstupenka mezi elitu má ale háček.
fantasy
Ukázky

Devátý spolek

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 188 položek
1 2 3 .. 19 > >>