Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
romantika

Jmenuji se Martina - 20%

Martina se stále víc propadá do spárů bulimie Martina vyrůstala pouze se zamindrákovanou matkou. Veškerá výchova směřovala k tomu, aby se z dcery nestala boubelka. Nesmí být tlustá, osamělá a nešťastná jako máma.

romantika
Ukázky

Jmenuji se Martina

179 Kč
143 Kč
P. S. Líbíš se mi - 20%
Lily při jedné obzvláště nudné hodině chemie nedává pozor a čmárá si na lavici slova oblíbené písničky. Druhý den zjistí, že někdo rozepsanou sloku dokončil, a ještě přidal vzkaz pro ni.
romantika
Ukázky

P. S. Líbíš se mi

249 Kč
199 Kč
Paříž, moje láska, můj život - 20%
Mária se jako bezstarostná studentka v toulavých botách a s pomačkanou mapou v kapse vydala do Paříže – a našla zde nečekaně nový domov. Po dvanácti letech radostných, ale i bolestných zkušeností rekapituluje svůj život s touto rozmarnou dámou – městem mnoha tváří, avšak s velkým srdcem připraveným přijmout kohokoli.
romantika
Ukázky

Paříž, moje láska, můj život

189 Kč
151 Kč
Pohledný horal - 20%
(1x)
Milostně romantický příběh ze skotské historie po potlačení jakobitského povstání.
romantika
Ukázky

Pohledný horal

189 Kč
151 Kč
Poručník lady Fiony - 20%

Historická milostná romance z prostředí skotské Vysočiny.

Když se ztratí bezcitný, krutý Will Jardine, lidé začnou podezírat jeho mladičkou ženu, lady Fionu, že má s jeho zmizením něco společného.

romantika
Ukázky

Poručník lady Fiony

189 Kč
151 Kč
Praktická svatba - 20%
Giles Redmond, hrabě Revesby, se musí oženit se svojí kamarádkou z dětství Laurel, protože je to jediná cesta, jak zachránit existenci rodinného majetku. Když ji viděl naposledy, byla to taková malá divoška…
romantika
Ukázky

Praktická svatba

109 Kč
87 Kč
Stříbrné perutě: Dědička světla - 20%
(1x)

Magie, láska, napětí Thorn může sotva dýchat, tělo ji bolí, ze zad jí vychází záře – děje se s ní cosi nevysvětlitelného. A brzy se to má dozvědět: Je napůl člověk, napůl příslušnice národa Stříbrných perutí a zcela nečekaně se ocitá ve smrtelném nebezpečí.

romantika
Ukázky

Stříbrné perutě: Dědička světla

249 Kč
199 Kč
Vynález lorda Randolpha - 20%
(1x)
Lord Randolph Cavanaugh je věrný a oddaný – ale jen v očích své rodiny.
romantika
Ukázky

Vynález lorda Randolpha

199 Kč
159 Kč
Ztracená naděje - 20%
(4x)
Colleen Hooverová okouzlila čtenáře románem Bez naděje, příběhem toho, co se stalo, když dívka jménem Sky potkala dávno ztraceného přítele z dětství, Deana Holdera. S Holderovou pomocí odhalila Sky šokující rodinná tajemství a vyrovnala se s city a vzpomínkami, které v ní zanechaly hluboké jizvy.
romantika
Ukázky

Ztracená naděje

209 Kč
167 Kč
Nárok na lásku - 20%

Co je láska? To, že toho druhého přitahuješ? Že si užiješ několik minut vzrušení? Když cítíš k někomu druhému to, co tě nutí žít dál? Tohle vše prožívá Petr a jeho přátelé v novém příběhu „Nárok na lásku“. Láska umí potěšit, ale i zabolet.

romantika
Ukázky

Nárok na lásku

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 223 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 23 > >>