Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
pro děti a mládež

Barbora a Zlatý robot - 20%
Barbora a její kamarádi se narodili na vzdálené planetě Botera. Proč ale všichni v jejich osadě žijí tak nuzně, když je na druhé straně Mechlesu osada se všemi vymoženostmi pro pohodlný život? Něco se změní té noci, kdy v zálivu vyroste nový ostrov a na něm se objeví záhadný Zlatý robot.
pro děti a mládež
Ukázky

Barbora a Zlatý robot

249 Kč
199 Kč
Dvě temné vládkyně - 20%
(1x)
Tři sestry už své karty vynesly. Další královna však svou partii teprve rozehraje! Královna Katharina konečně získala korunu, ale není jí to nic platné. Královstvím se nesou nespokojené hlasy a jejich volání každým dnem sílí.
pro děti a mládež
Ukázky

Dvě temné vládkyně

339 Kč
271 Kč
Zlodějská přísaha - 20%
Kazi a Jase vyšli z předchozích dobrodružství silnější a zamilovanější než kdy dřív. Čeká na ně nový život – Ballengerovi už nebudou psanci, jejich území se stane oficiálním královstvím a všem dalším výzvám budou čelit společně. Na zpáteční cestě jsou však během útoku rozděleni.
pro děti a mládež
Ukázky

Zlodějská přísaha

279 Kč
223 Kč
Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu - 20%
(1x)
Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou zatím obleženi ve staré pevnosti na severu země.
pro děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu

259 Kč
207 Kč
Falešný polibek - 20%
(2x)
Království Morrigan je plné tradic a příběhů o dávném světě. Princezna Lia je ale nesnáší. Svatba s někým, koho nikdy nepotkala? Kvůli zajištění politického spojenectví? Má všeho po krk! A tak v den své svatby uteče a usadí se ve vzdálené vesnici. Tam se seznámí se dvěma záhadnými přitažlivými muži – princem, kterého si měla vzít, a vrahem s úkolem ji zabít.
pro děti a mládež
Ukázky

Falešný polibek

279 Kč
223 Kč
Futurum - 20%

Láska a děs v postapokalyptické Praze. Vítězná kniha třetího ročníku soutěže Hvězda inkoustu.  Praha, rok 2120. Z Vltavy je vyschlé koryto, bývalým Hlavním nádražím se prohání vlak, který nezastavuje, a městem zní děsivé zvěsti. Temné postavy s rudýma očima prý sbírají mrtvé a mizí s nimi kdesi v podzemí.

pro děti a mládež
Ukázky

Futurum

209 Kč
167 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (2) - Východ měsíce - 20%
Ostrodráp a jeho společníci jsou právě v polovině své strastiplné výpravy. Loučí se s Půlnocí a vydávají se na cestu zpět do lesa, aby svým klanům vyřídili, jak se mohou zachránit před zkázou. Jenže ve skalách na ně číhá smrtící nebezpečí…
pro děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (2) - Východ měsíce

189 Kč
151 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví 1 - Půlnoc - 20%
Ostrodráp vyslechne z úst Hvězdného klanu zlověstné proroctví, které ho varuje, že kočičím klanům hrozí dosud nepoznané nebezpečí. Mladý válečník se proto spolu s několika přáteli vydává na výpravu do neznámých končin, aby zachránil les před zničením.
pro děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví 1 - Půlnoc

189 Kč
151 Kč
Koruna - 20%
Když byla Eadlyn přinucena zúčastnit se Selekce, netušila, že by se mohla zamilovat do jednoho z 35 nápadníků. Ji prostě žádná pohádka nečekala! Jen počítala dny, až bude moct poslat všechny domů. Po událostech, které se odehrály v paláci, si ale uvědomuje, že nemůže být na všechno sama.
pro děti a mládež
Ukázky

Koruna

229 Kč
183 Kč
Příběh magie - 20%
(1x)

Prožij struhující dobrodružství se známými i novými hrdiny ze Země příběhů. První díl série. Čtrnáctiletá Brystal Vždyzelená se narodila na špatném místě. V Jižním království je totiž magie trestná, a navíc tam ženy nesmí číst.

pro děti a mládež
Ukázky

Příběh magie

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>